Thursday, November 4, 2010

Seronoknya kalau......

Seronoknya kalau.....
1.   Tak perlu buat kerja tapi gaji masuk setiap bulan
2.   Pergi kerja tapi tak buat kerja
3.   Semua bil kat rumah ada orang tolong bayarkan
4.   Boleh melancong ke luar negara bila-bila masa
5.   Tak payah blogwalking....traffic tetap maintain banyak
6.   Nuffnang beri BE banyak-banyak pada blog kita
7.   Internet laju,tidak tersangkut-sangkut
8.   Tak perlu makan tapi boleh kenyang.Kalau makan pun ada orang belanja
9.   Pergi shopping,ada orang tolong bayarkan
10. Anak-anak tak kacau masa kita tengah buat kerja
11. Gaji naik setiap bulan
12. ......dan banyak lagi.....(anda tentu akan rasa seronok juga untuk hal-hal lain)
 *
*
*
*
*
 semua itu jadi seronok sebab ada  "kalau"
*
*
*
Bilakah perkara itu akan menjadi kenyataan?
*
*
entahlah....

 

3 comments:

Nur Fannun said...

no 1, 2, 3,4, 7,8,9,10, 11, 12 bleh dpt terutama permpuan..tu pun klu khwin dgn laki kaya raya..org gaji 2,3 org..laki susah ckit melainkan jutawan & anak ikan.

langgan speed yg pling laju, pki kmpter cnggih.. no 5 bleh dpt dgn guna trafik cara malas..no 6 tu pun klu iklan BE tu sesuai ngn blog

KM7 said...

beruntungnya perempuan kan...
dapat pikat lelaki kaya raya,senang hidup di dunia ni.hehe

Chaon Cornerz said...

hahhahaha.. memang best KALAU semua dalam list nie jadi kenyataan. Senang nya hidup kan.. =)