Monday, November 1, 2010

Tiba-tiba.......Inilah Pemenangnya...

TEMPAT  PERTAMA
Karya: penaberkala



Tahniah penaberkala...cerita anda memang best...bahasa pun boleh tahan juga.

TEMPAT KEDUA
Karya: Siti



Tahniah Siti....walaupun jalan cerita biasa saja tapi pengolahannya agak menarik

TEMPAT KETIGA
Karya: kroleZONE

 Tahniah kroleZONE...idea anda memang kreatif.Banyak kejutan dan suspen

Demikian tadi keputusan peraduan menyambung cerita yang telah diadakan pada 31/10/2010.TAHNIAH diucapkan kepada para pemenang.Kepada yang tak menang tu,jangan sedihlah...pasal semua cerita tu best belaka.Biasalah adat bertanding,mesti ada nombor dan pemenangnya.

Susah juga nak memilih pemenang tu.Maklumlah semua cerita ada kekuatan tersendiri.Setiap orang mempunyai pilihannya yang tersendiri kan..maklumlah perkara ini agak subjektif.Jadi keputusan dalam peraduan ini berdasarkan penilaian KM7,maka keputusannya muktamad.hheehe..

Penghargaan juga buat semua yang masuk peraduan ini dengan sukarela sebab tidak dijanjikan sebarang hadiah,meskipun yang mendapat tempat pertama.Yang penting anda enjoy menyambung cerita-cerita tersebut.KM7 berjanji suatu hari nanti akan mengadakan peraduan yang sama dengan menyediakan hadiah-hadiah kepada pemenang.Sebagai penghargaan untuk peraduan ini,KM7 akan meletakkan link semua peserta peraduan ini dalam blog Kembara Minda 7.KM7 juga akan menjadi follower anda(.kalau sebelum ni KM7 nak letakkan link 3 pemenang saja,tak best pula camtu..pasal anda semua memang sporting).

Terima kasih sekali lagi...semoga anda berkunjung lagi ke blog Kembara Minda 7.


13 comments:

krole said...

hahahah~yeahhhh krole no.3 ngeeee...km7 kalo ade g buat camni..gtau krole yer~i will always support u~ngeeee..heep2 horayyy~!!!

krole said...

eh???lpe lak..tahniah kepada pemenang "penaberkala" dan "siti"~jom ikot krole..heep2 horayyyy~!!!(lompat tinggi2)

KM7 said...

tahniah krole...baik2 lompat,nanti jatuh...
tapi kenapa takde ruangan follower
dlm kebanyakan blog yg KM7 nak jadi follower.(blog mereka yg masuk peraduan KM7 ni)

penaberkala said...

haha, igt disqualified dh sbb terlalu pnjg..sbb masa nk post komen, google ckp failed.masuk gak akhirnya

sj suka-suka join, mengarang itu best
takde hadiah takpe, asal dpt kepuasan diri dh cukup
tq utk organizer, lain kali buat lg

salam kenal buat semua, krole dan siti
slamat berblogging

si biskut said...

aku nak cakap kat krole..ko takyah lompat-lompat ko terbang ja guna wings ko tuh..tahniah krole!

rozect said...

alamak.. x menang ke??
hahaha.. xpe2! nak cuba lagi lain kali lah kalau macam ni..

tahniah kepada semua pemenang

krole said...

hahahah~lpe lak...weee terbang2 sni ngeee~

Siti said...

alhamdulillah, dapat tempat ke2.. ;)

krole dan penaberkala, tahniah!

yg lain² cuba lg k? =)

lain kali kalau ade lg camni, jgn lupe bgtau ek? hehe

KM7 said...

tahniah semua...

salam kenal juga di alam blogging ni.
terima kasih.

diana said...

tahniah ye untuk yang menang..
heheh

penaberkala said...

Jemput baca semua entri terbaru pasal kontest tiba-tiba KM7

http://penaberkala.blogspot.com/2010/11/kisahku-dan-roomate.html

sekali lagi, salam kenal buat semua. jgn lupa tinggalkan link korang di komen utk diletakkan di bloglist

terima kasih

cikgu isza said...

tiba2 jer idea tepu..
tahniah kepada yang terpilih..

Encik MamaT said...

tahniah2... apsal la encik mamat tak join....