Wednesday, May 11, 2011

Apakah hadiah yang paling sesuai sempena hari guru tahun ni?

Hadiah daripada Google

Tak lama lagi hari guru.
Selain ucapan hari guru,
pelajar suka nak bagi hadiah 
kepada guru-guru mereka.
Terutamanya pelajar sekolah rendah,
mulalah berkira-kira nak bagi
apa kat cikgu mereka tahun ni.

Sebagai ibu bapa,
kita pun terlibat sama 
apabila anak-anak mendesak
untuk membelikan hadiah buat guru mereka.
Agak-agaknya apalah
hadiah yang sesuai dibeli
untuk diberikan kepada guru-guru
anak-anak kita?
Kalau ada idea...bolehlah kongsi2....

8 comments:

Freaky said...

dapat semua A dalam peperiksaan pertengahan tahun ni. hehe

diana said...

masa sekolah rendah dulu saya beli pen je..
heheh..

bagi novel kat cikgu ok kot..:)

toyolkiut said...

mug ok gak..
nk murah keychain pun sempoi je..

Alin Liyana said...

selamat hari guru
bg something yg blh bt kenangan , haa

saya follow blog ini

KM7 said...

terima kasih atas cadangan2 tu semua...terima kasih juga yg sudi follow blog ni..

SyAE SyEa said...

kad rekaan sndr kot..
haha..

ta pon, igtn ucpn hri guru n trime ksh pd mreka..ta de material pon oke kot..^^

Coretan anuar said...

Bagi saya ucapan terima kasih dan kraftangan seperti tempat letak pen, key chain, kad ucapan, atau apa sahaja yang dihasilkan dengan kreativiti sendiri oleh anak-anak kita..

Insya Allah ianya akan menjadi sebuah pemberian yang akan dikenang oleh guru anak-anak kita..

Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

Pendaftaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

ann said...

Selamat HAri Guruuu.

Bagilah apa2 ajer yang bermanfaat dan termampu. ^-^