Monday, October 29, 2012

066: Ada orang nak curi idea rumah kami!

Gambar sebahagian daripada ruang dapur.


Kali ni bukan nak cerita pasal dapur,tapi pasal orang datang melihat rumah.

Pekerja kat rumah kami ada beritahu,ada beberapa orang datang

melihat-lihat rumah kami ni.Ada yang memberi pujian,ada juga

yang bertanya itu..ini..pasal rumah ni.

Tapi setakat ni mereka tu tak pula terserempak dengan kami.

Yang tak sedapnya,ada juga antara pelawat yang tak diundang ni

siap ambil gambar lagi bahagian dalaman rumah ni

termasuklah aksesori dan segala-galanya lah.

Kalau bahagian luar tu tak kisahlah kan...ini semua tempat nak tengok.

dahlah tuan rumah takde masa tu.

Tak privacy la macam ni kan....


p/s: penat tau kami memikirkan konsep dan rekabentuk rumah!
Senang-senang jer orang nak ciplak.Kalau kena kepada diri anda..macamana tu?


7 comments:

Akram Solihin said...

Kene letak sign board cikgu "dilarang masuk, ambil gmbr, dan meniru rumah kami tnpa kebenarn tuan rumah", haha br mantap cikgu..:-)

Akram Solihin said...

Kene letak sign board cikgu "dilarang masuk, ambil gmbr, dan meniru rumah kami tnpa kebenarn tuan rumah", haha br mantap cikgu..:-)

KM7 said...

good idea...haha..TQ

Hnahdy said...

erm.. kalau minta kebenaran. agak2 awak bagi x?

Eca Dwinky Asha said...

"dilarang masuk...anda boleh ditembak".
tulis mcm tu.hahaha XD

~ cik matahari ~ said...

x patut x patuuttt.. lemakk lahh ~

caliph shuriken said...

aisey, cmner diorg bole mudah masuk umah? huh...