expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 28, 2012

Cepat-cepat...masuk blog list saya ni!

Gambar yang tiada kaitan dengan entri ini.

Sempena hari Rabu yang mana ramai blogger

tak banyak bercakap...tapi saya nak bercakap juga.hehe..

KM7 nak buat tawaran istimewa kepada blogger

yang mahu link mereka dimasukkan ke dalam blog list 2 KM7 ni.

Terhad kepada 8 link blog sahaja tau!

syaratnya...mudah...masukkan juga link blog KM7 ni dalam blog anda.

senangkan?budak-budak pun boleh buat.hehe...

tarikh tutup?hmmm...apabila dah cukup 8 link blog..

cepat-cepat...siapa cepat dia dapat....

p/s Tinggalkan link blog anda dalam ruangan komen yer.

7 comments:

♥nrina♥ said...

salam ziarah..

Deyawanny said...

sy bminat n already post your link to my blog

http://deyawanny.blospot.com

Unknown said...

cantik bunga raya tu... ^_^

whitecappuccino said...

http//:whitecappuccinol.blogspot.com/

Unknown said...

nk jugak..hehe
http://lifeinurgent90.blogspot.com

THE AUTHOR said...

Link KM7 dah lama kat bloglist saya..hehehehe
http://aslindamyblog.blogspot.com/
PR1 lagi...

Abam Kie said...

salam abe, sy dah masukkan blog abe ke dlm bloglist sy. tunggu response dari abe plak. TQ.

http://jukdin.blogspot.com