expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 28, 2012

Cepat-cepat...masuk blog list saya ni!

Gambar yang tiada kaitan dengan entri ini.

Sempena hari Rabu yang mana ramai blogger

tak banyak bercakap...tapi saya nak bercakap juga.hehe..

KM7 nak buat tawaran istimewa kepada blogger

yang mahu link mereka dimasukkan ke dalam blog list 2 KM7 ni.

Terhad kepada 8 link blog sahaja tau!

syaratnya...mudah...masukkan juga link blog KM7 ni dalam blog anda.

senangkan?budak-budak pun boleh buat.hehe...

tarikh tutup?hmmm...apabila dah cukup 8 link blog..

cepat-cepat...siapa cepat dia dapat....

p/s Tinggalkan link blog anda dalam ruangan komen yer.

7 comments:

  1. sy bminat n already post your link to my blog

    http://deyawanny.blospot.com

    ReplyDelete
  2. http//:whitecappuccinol.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. nk jugak..hehe
    http://lifeinurgent90.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Link KM7 dah lama kat bloglist saya..hehehehe
    http://aslindamyblog.blogspot.com/
    PR1 lagi...

    ReplyDelete
  5. salam abe, sy dah masukkan blog abe ke dlm bloglist sy. tunggu response dari abe plak. TQ.

    http://jukdin.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan komen di blog KM7. Sila tinggalkan link blog anda untuk tukar link bloglist. Terima kasih, sila datang lagi.