Tuesday, April 24, 2012

045: Penyiapan lantai untuk pemasangan mosaic


Salam semua.
Jumpa lagi lagi dalam entri pasal pembinaan rumah KM7 ni.
Sedar tak sedar rupa-rupanya dah masuk 
entri yang ke 45 pasal  pembinaan rumah KM7.

Wednesday, April 18, 2012

044: Siap dicat lapisan pertama


Salam buat semua.
Lama rasanya KM7 tak buat entri pasal rumah.
Jadi kali ini mari kita lihat apa sudah jadi dengan rumah KM7 ni.
Oh..dah siap dicat untuk lapisan pertama rupanya!
Bahagian dalam dan luar rumah sudah dicat alas.

Monday, April 16, 2012

Beli Ebook pun boleh tambah pendapatan!

Salam semua...entri kali ni KM7 nak bercerita pasal satu program
yang baik dan mampu diceburi oleh sesiapa.
Pada mulanya KM7 hanya berminat dengan produk yang ditawarkan
iaitu ebook pasal teknik membuat website sendiri.
harganya murah iaitu RM 25 sahaja.
Maka KM7 pun membuat pembelian ebook tersebut secara online.
Tak sangka pula
dengan pembelian tersebut KM7 boleh mendapat komisen apabila
mempromosikannya pula kepada orang lain.
Dengan kata lain,dua dalam satu...dapat ebook dan 
pada masa yang sama boleh menjadikan pendapatan sampingan.
Konsep perniagaannya senang jer.Baca ni...
Klik pada gambar untuk lebih jelas.

Senang kan....
kerja pun mudah,cuma perlu promosi dalam internet saja.
sambil melayari internet bolehlah mempromosikannya.


Sistem matriks 5X5 auto upgrade ni macam best saja.
Komisen atau insentif akan dimasukkan terus ke dalam eWallet.
Kat bawah ni eWallet KM7.
Pendapatan hanya dalam beberapa hari saja KM7 menyertainya.

Pembayaran akan di transfer terus ke dalam akaun kita.
Pendapatan yang kecil dalam slip akaun kat atas tu adalah permulaan saja.
Seronok kan....
Apa tunggu lagi...
Maklumat lanjut secara percuma Sila klik DI SINI

Saturday, April 14, 2012

Milik siapakah lukisan ini?

Cantik tak potret kat atas tu?Atau ada sesiapa yang seiras dengan lukisan tersebut?
Lukisan tu bukan dilukis oleh KM7 tau!
Ia dilukis oleh seorang pelajar tingkatan 4.
Pelajar ni tak mengikuti kelas lukisan pun.
Melukis berdasarkan imaginasi dan kreativiti sendiri.
Jom saksikan beberapa lagi lukisannya.

 Imaginasi pelukis telah menghasilkan sebuah potret

 Mungkin ada sesuatu yang tersirat di sebalik lukisan ini

 Lukisan pada buku nota ini tersimpan seribu makna
Dan...inilah pelukis yang dimaksudkan......
Nurul Aifaa Kamaruddin (sebelah kiri), tingkatan 4IH SMKAM
Semoga bakat yang ada dapat diketengahkan dan digunakan untuk kebaikan.

Tuesday, April 10, 2012

Memang seronok jadi Jutawan!

 Hujung minggu lepas, pada 7 April 2012,KM7 sempat menghadiri hari VFT & Recognition,
anjuran Vemma.Majlis berlangsung di Eastin Hotel,
Petaling Jaya bermula 9 pagi hingga 5 petang.
Selain acara kemuncak Penyampaian Anugerah,
majlis diserikan dengan kehadiran tokoh-tokoh jutawan vemma.

 Mr Tom Alkazin,Royal Ambassador sedang berkongsi kejayaan

 Mr Matt Morrow,Royal Ambassador turut berucap dalam majlis ini

 Mr Peter Francis,Star Ambassador turut berkongsi info tentang vemma

 Peluang bertemu muka dengan jutawan pertama vemma dari Malaysia,
En Norsalehin Ismail (Star Presidential)
Beliau banyak berkongsi rahsia kejayaan dalam vemma.

 Bersama dengan Mr Peter Francis (Star Ambassador)

 Bersama dengan Pn Siti Fadzillah Zakariah,(Presidential).
Beliau merupakan jutawan ketiga vemma Malaysia.Bekas kakitangan kerajaan ini
 sanggup berhenti kerja semata-mata 
memberi fokus kepada  bidang pemasaran vemma sehingga bergelar jutawan.

 Tahniah juga kepada Fazira atas anugerah yang diterima iaitu Star Platinum Leader.
Beliau juga seorang kakitangan kerajaan,telah mengambil cuti selama 6 bulan 
untuk memberi tumpuan kepada vemma.
Memang berbaloi kerana pernah mencatat pendapatan RM 8000 seminggu!

 KM7 bergambar bersama dengan Pn Huzaina (Imran Huzaina).
Tahniah kepada Pn Huzaina atas anugerah Platinum Leader yang diterima.

Sebahagian daripada rangkaian Pn Huzaina dalam vemma.

Seronok betul dapat bersua muka dan bertukar-tukar pendapat dengan mereka 
yang telah berjaya dalam bidang ini.Anda juga boleh menjadi sebahagian daripada kami.
Tunggu apa lagi,jom daftarkan diri anda DI SINI untuk maklumat dan bimbingan.

Friday, April 6, 2012

043: Dah 6 bulan projek rumahku

Lama tak buat entri pasal rumah.
Rupa-rupanya dah 6 bulan proses pembinaan rumah KM7 ni.
Tak siap-siap lagi ker?
Belum lagi ler tu.

Monday, April 2, 2012

Kisah Iqbal Sadiq

 Salam semua.
Sekejap jer masa berlalu.
Dah nak masuk 4 bulan usia Sadiq ni.

 Sekarang ni dah pandai senyum.
Tapi dalam gambar ni tak mau pula senyum..
Terkejut tengok kamera kot!

 Pantang diletakkan kat bawah,
terus meniarap
Tak lama lagi merangkak pula yer.

ni apahal pula tutup mulut..
malu lah tu!