Thursday, February 14, 2013

Sambut birthday kat laman rumah


Sambutan birthday tertangguh ni.Sebenarnya birthday Ardini dan sadiq dah lama berlalu,cuma hari ni baru berkesempatan menyambutnya.Sibuk betullah kan dengan pelbagai urusan kerja.Ardini dan Sadiq berkongsi bulan kelahiran yang sama..harinya pun selang 2 hari jer.Oppsss mereka juga berkongsi bulan kelahiran dengan isteri saya. Kek tu pilihan Ardini sendiri.Berkenan kat 2 ekor ulat tu kot.Katanya....satu untuk dia dan satu lagi untuk Sadiq.

Kenapa muka macam sedih tu Dini?Majlis petang tadi 'on the spot' jer.Tak dirancang awal.Sebab tu bitthday boy n girl tu tak sempat nak make up pun.Pakaian pun tak tukar.hehe..Ala.. kira majlis ni majlis minum petang keluarga .Buat pun kat laman rumah jer.



 Selamat hari lahir Ardini dan sadiq



 Tetamu yang wajib hadir,kalau tak...tak jadi majlis hari jadi.hehe..Eh semua purple ker?



 Kek hari jadi Dini dan Sadiq.Cantik juga 2 ekor ulat tu!



 Tu dia..Imdad dan Dini dah makan ulat kat atas kek tadi



 Husna,Amirah dan Ardini



Silalah makan..menu istimewa yang dirahsiakan di sini petang ni dimasak oleh isteri



Makan-makan kat luar rumah bersama keluarga pun best juga petang-petang ni.


6 comments:

whitecappuccino said...

seronok berkelah drpan rumah..

Sally Yatiey said...

Bestttt ;D
Happy belated birthday buat mereka berdua :D hee

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, selamat pagi..

krole said...

wuah! mesti seronok kat bro..nampak meriah sgt...yang krole suke tengok..background tu..pergh! memang cantek design rumah~

KM7 said...

terima kasih semua

Nazayiena Ayiena said...

Memang bestlah boleh makan2 kat laman rumah waktu ptg,rumah kak Nurul plk susah nak mkn2 kat laman rumah sbb ada pencemaran bau,hehehe......