Saturday, July 13, 2013

Dah setahun tak dapat CPUV


Masuk jer bulan puasa,ramai rakan blogger buat entri pasal dapat cpuv baru.Tahniah buat semua yang dapat income hasil berblog ni.Dukacita dimaklumkan...blog saya ni dah setahun tak dapat cpuv daripada pihak nuffnang.sob...sob...sedih ni.

Segalanya bermula apabila saya bertukar dari blogspot kepada .com.Masa pakai blogspot hari tu,baik jer pihak nuffnang berikan cpuv atau dulu dikenali BE.Masa tu semangatlah berblog kan pasal ada tarikan cpuv.

Dah setahun pakai domain .com ni seolah-olah takde tarikan lagi daripada pihak nuffnang nak beri cpuv pada blog ni.huhu...Kalau diikutkan,macam nak merajuk pun ada.Tapi dah minat berblog maka teruskan saja.

Sempena bulan puasa ni rasa nak hadkan masa berblog ni.Jom luangkan masa untuk beribadah kepadaNya.



7 comments:

Abe Kie said...

sabar la dik li. abe kie join nuff sejak 2009 tp baki dlm akaun cuma rm16. tu lagi sedih! baik join loginwang.com. dpt gak samah saghi.

penaberkala said...

boh, dah update ke profile di akaun nuffnang?
mungkin kena tukar link blog lama ke link blog baru nih
tak pun, try anta inquiy ke helpdesk

semoga membantu

salam Ramadan :)

Shaiful Zaidi said...

salam.. betul kata Abe Kie. kena banyak bersabar. InsyaAllah CPUV ada balik..

krole said...

sabar bro biasalah tu...cuba update bhg survey tu...buat ayat power2 sikit...confirm dapat punya pasni...em..setuju, bulan ramadan ni baik kurang sikit masa utk berblog dan lebihkan masa utk beribadah...ramadan hanya sekali setahun...berblog bila2 bule kan~

Sop Nama Saya said...

sop pun dah lama x dpt
tp xkesah sgt..
dorang yg xpernah dpt hantar tiket baru dpt blk... rasanya kena wat benda yg sama :)

Mohd Ghazali Abdullah said...

terima kasih semua atas nasihat dan cadangan.

AiSyA LiEzA said...

huk2.. sabar2 ^_^ happy blogging ^^