Wednesday, May 28, 2014

Jom jadi Maskot


Ehh seronoklah pula jumpa maskot ni. Masing-masing teruja nak bergambar dengan maskot. Ingatkan budak-budak jer suka... ibu bapa pun suka juga tau! Macam-macam maskot ada...tapi yang popularnya maskot yang ada kaitan dengan rancangan tv..macam upin ipin tu kan! Pernah ker kita terfikir siapa di sebalik maskot tu? Mesti panas kan pakai 'uniform' jadi maskot. Siapa ada pengalaman jadi maskot bolehlah berkongsi cerita yer...Kat bawah ni ada lagi beberapa maskot yang sempat kami 'tangkap' semasa MAHA 2014 di Kota Bharu baru-baru ni..





Lupa pula nak tanya budak-budak...
ada ker yang bercita-cita nak jadi maskot?ha..ha..

5 comments:

Cik Itah@RRP said...

salam. hee suka seronok mereka ya bergambar dengan maskot :)

p.s menabung whisper :)

maryam ishmatullah said...

ishmah hendak jadi maskot, tapi just for fun je lah, bukan sebagai cita-cita :)

Farah Arina said...

wah comel je maskot maskot tu :D

Normi Nieza said...

ada budak2 yang takut maskot..:)

Shaiful Zaidi said...

kesian tengok student yg jadi maskot....panas...nasib baik kawan2 tolong kipas.