Wednesday, October 1, 2014

Menu selera kampung


Dah ada idea untuk lunch hari ni? Suri rumah mesti tengah berkira-kira menu untuk tengah hari ini kan....Jom saya paparkan kat atas tu gambar menu saya...selera kampung. Ada macam-macam ulam....termasuk jantung pisang, budu, ikan kering dan ikan singgang. Menu ini sesuai untuk makan bersama keluarga atau kawan-kawan. Kalau makan seorang diri..tak best la kan...

Jom makan ramai-ramai





Budak-budak ni tak makan pun menu kampung tu...
Mereka lebih suka makan ayam goreng saja.
ok..selamat menjamu selera.


6 comments:

Normi Nieza said...

gulai siput tu cik nor suka..:)

mOoN IzzaN said...

haaaa.. sedapnya..

sukiman said...

sedap!

Siti Zawiyah Rahmat said...

Wah sedapnya... Kalau saya mau tambah nasi ni..

Jemput singgah http://www.cintavitamin.com/

KorN said...

siput sedut ke tu?
perghh memang febret la tuh

Ann Flawless said...

Kalau makan ramai2 best, makanan yg simple mcm mana pun jadi sedap. Kalau makan sorang2, urgghhh...yang sedap pun jadi tak sedap..