Friday, March 20, 2015

Jom tukar Link


Apo ko bondo ni jang...haha..Lama tak buat segmen...memang tak pernah buat pun. Kali ni pun takde segmen la sangat, cuma nak kemaskini bloglist kat blog KM7 ni jer. Bloglist kat blog KM7 ni dikenali sebagai Blogger Link Exchange. Kat sebelah kanan blog ni jer...cer tengok sekejap...Apa syarat-syarat nak join ni?

Sebelum cerita pasal syarat, baik saya cerita kepentingan bloglist ni. Banyak kepentingannya...Memudahkan saya buat lawatan ke blog-blog yang selalu update tu..Juga memudahkan pengunjung blog KM7 yang nak buat lawatan juga ke blog anda yang ada dalam bloglist KM7 ni. Pendek kata..senang lah sikit kita nak jalan-jalan ke blog lain kan...

OKlah...syarat nak join Blogger Link Exchange ni semudah a b c...1 2 3 jer...

1.Tak wajib follow blog saya
2.Pastikan bloglist anda juga ada kat muka depan blog yer
3.Masukkan link blog KM7 ni dalam bloglist anda
4.Sila tinggalkan link blog anda dalam kotak komen di bawah
5.Saya akan masukkan link blog anda dalam bloglist saya
6.Takde tarikh tutup

OK...senang kan.. apa tunggu lagi....cepatlah join...

Saya akan kemaskini bloglist dalam blog KM7 dengan membuang link-link blog yang tak masukkan link blog KM7 ni dalam blog mereka.Huhu...Kira win-win situation la kan...Terima kasih semua...selamat berblog....



9 comments:

Ana Impian said...

bagus jugak idea ni..dh xjd silent reader lepasni..hehe sy dh add blog list juga..

JR said...

Terima kasih kerana sudi blog exchange dengan saya..

pengembara lautan said...

sudah di letakkan link nya ..hehe ,lihat la cepattt .. http://ceritakisahaku89.blogspot.com/

zamizi jusoh said...

jom tukar link... pokcik join tu

http://www.pokcikblogger.com/2015/03/jom-tukar-link.html

Adinda Baizura Mazlan said...

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/
ABM join!

Mona Lea said...

jom tukar link http://ceritakami81.blogspot.com/

Nazayiena Ayiena said...

Saya dah ltk blog ni dlm bloglist saya.
http://nazayiena76.blogspot.com

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya pun nak join jugak ...
http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/jom-tukar-link.html

Puteri Wanita said...

http://ohresepiku.blogspot.com/