Tuesday, March 29, 2011

Sudah boring menulis blog

Banyak juga perkara
yang mem'boring'kan dalam hidup ini.
Jangan ingat tak ada kerja
untuk dilakukan saja boleh mendatangkan ke'boring'an
dalam hidup ini.
Kalau banyak sangat kerja
yang perlu dilakukan dalam satu-satu masa
juga boleh mengundang ke'boring'an 
yang tak terkata.

Buat kerja yang sama juga
boleh mendatangkan rasa boring.
Macam apa yer?
hmmmm menulis blog hari-hari pun boring juga ker?
Boring juga lah kalau
blog tak mendapat sambutan.
apatah lagi kalau dah lama tak dapat BE.
hehe..harap encik nuffnang 
bagilah BE kat mana-mana blog
yang dah lama takde BE ni,
supaya pemiliknya tak boring untuk
mengupdate blog mereka.

Oklah...kalau anda boring,
apa yang anda lakukan?

4 comments:

SoLy SoLicious said...

menulis itu terapi..sebab 2 sy x boring..heee..
kalu boring, sy zzzzZZZZzzz
heee

Raidenovich said...

Nuffnang ni pun pelik jugak,trafik tengah mantap bulan ni,takde plak BE.HUHU!

KM7 said...

tu la..hilang mood nak BW...baik tengok movie kat asto beyond jer..hheehe :)

Inani said...

aduss cikgu..suda borink ka?? huhu..kalu tak nak bagi boring.. cuba cikgu main2 dengan widad.huhu..