expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 5, 2012

053:Ruang dalam rumah...apa komen anda?


 Gambar ni memang ekslusif,

sebab pertama kali saya siarkan gambar ruang dalaman

rumah yang hampir siap ini.

Simple saja kan!

Amacam...apa komen anda?


14 comments:

  1. nampak luas, jaa suka tang tingkap tu, labuh! boleh pasang langsir yg labuh nanti..hehe

    p/s : tggu entry esok tau, ada ke takdo link KM7!

    ReplyDelete
  2. luas..n tgkp tu mmg cntik..hehe..

    ReplyDelete
  3. cantik. klu dah siap lagi la cantik kan. brp kos utk rumah shj? roughly..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih semua.kos rmh shj lbh rm300k

    ReplyDelete
  5. kalau saya dh excited ni nk masukkan sume brg2 dlm rumah =)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Salam tuan.. berapa kaki persegi keluasan rumah?

    ReplyDelete
  8. LUAS..next year m3h pun nak masuk rumah baru..bleh la bro bg tip menghias rumah..hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan komen di blog KM7. Sila tinggalkan link blog anda untuk tukar link bloglist. Terima kasih, sila datang lagi.