Wednesday, September 5, 2012

053:Ruang dalam rumah...apa komen anda?


 Gambar ni memang ekslusif,

sebab pertama kali saya siarkan gambar ruang dalaman

rumah yang hampir siap ini.

Simple saja kan!

Amacam...apa komen anda?


14 comments:

jaakechik said...

nampak luas, jaa suka tang tingkap tu, labuh! boleh pasang langsir yg labuh nanti..hehe

p/s : tggu entry esok tau, ada ke takdo link KM7!

whitecappuccino said...

Luas dan lapang..suka!

Unknown said...

macam baru siap je hehe...

Yaya Mohd said...

luas..n tgkp tu mmg cntik..hehe..

Led said...

cantik. klu dah siap lagi la cantik kan. brp kos utk rumah shj? roughly..

KM7 said...

Terima kasih semua.kos rmh shj lbh rm300k

Unknown said...

Cantik :D

Unknown said...

mmg luas...........

Haziq Life said...

Luas bahagian dalam ....

Aimacomel said...

kalau saya dh excited ni nk masukkan sume brg2 dlm rumah =)

raffi said...
This comment has been removed by the author.
raffi said...

Salam tuan.. berapa kaki persegi keluasan rumah?

KM7 said...

Luas 2700 jer

Unknown said...

LUAS..next year m3h pun nak masuk rumah baru..bleh la bro bg tip menghias rumah..hee