Thursday, August 15, 2013

Kumpul sampul duit raya


Sejak tahun lepas saya mula serius
mengumpul sampul duit raya.
Asal ada saja sampul duit raya
yang menarik,saya akan kumpul.

Terutamanya sampul duit raya yang ada logo
dan trade mark syarikat atau agensi tertentu.
Kebanyakannya diperolehi daripada
pemberian duit raya kepada anak-anak.
Ada juga hasil daripada pertukaran
dengan mereka yang mempunyai hobi yang sama.

Kalau ada rakan blogger yang ada 
sampul duit raya yang lebih tu bolehla
berikan saya sekeping dua yer.
Terima kasih atas sumbangan.

3 comments:

Yumida Huda said...

yumida pun sk tengok sampul raya
mcm2 pic n logo ade
cantik!
klo tampal kat dinding mmg akan nampak menarik

jemput baca & komen entry yumida:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

sukiman said...

Salam KM,

boleh send alamat KM, saya nak kirim sampul raya.

tapi sampul jea, duit tak ada, he he he.

Hafiz Hilmi said...

Saya juga pengumpul saya raya. Boleh bertukar2 sampul raya jika berminat

Hafizul Hilmi
hafizhilmi@gmail.com