Wednesday, July 9, 2014

CPUV bulan Julai


Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadan....blog Kembaraminda7.com dapat lagi 2 cpuv baru bagi bulan Julai. satu daripada Julie's x LINE dan satu lagi daripada Kastam Malaysia. Siapa tak seronok kan....mestilah seronok dapat cpuv baru. Lagipun pada masa yang sama, 2 cpuv lain tengah on going juga.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada pihak nuffnang dan pengiklan yang percaya kepada blog Kembaraminda7.com untuk beriklan di sini. Semasa entri ini ditulis, saya belum terserempak lagi dengan iklan Julie's x LINE dan Kastam Malaysia tu. jadi tak dapatlah nak print screen. Jadi kalau anda nampak iklan-iklan tersebut...sudi-sudikanlah klik untuk mengetahui info tentangnya.

Kat bawah ni gambar iklan yang sedang menari-nari kat blog semasa entri ni ditulis. Hmmm sekali lagi terima kasih kepada semua pihak, termasuk anda sebagai pengunjung setia ke blog ini.


9 comments:

mOoN IzzaN said...

Alhamdulillah.. Rezeki..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum..KM7,

Alhamdulilah.. rezeki bulan ramadan, bulan yang penuh berkat.

mselim3

Admin said...

Salam. Tahniah, rezeki di bulan Ramadhan..:)

Khalid Kyle said...

Congrats! Rezeki bulan Ramadhan tuu

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak :)



Syuhada Salleh said...

tahniah km7..

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Mohd Ghazali Abdullah said...

Terima kasih semua.salam ramadan.

Haq Alang said...

Salam km7..
Ada saya miss apa2 x tentang nuffnang ni, any tips?
Tak pernah dapat CPUV wlau dah 2thun blogging..
Selalu je update nuffnang..

Sop Nama Saya said...

wah meriah
rezeki raya tu :)