Monday, September 27, 2010

Lama tak 'update' blog

Salam semua blogger,

apa khabar semua?sejak dua tiga hari ni KM7 tak dapat update blog.Aduh...rindunya blogwalking.Tapi sayang seribu kali sayang,broadband KM7 tak dapat beroperasi.Bukan tak bayar bil tau!KM7 siap bayar 3 bulan sekali lagi tu.Rugilah bayar bil tapi tak boleh guna.Boleh claim balik ker?.....Jadi apa masalahnya?

Broadband C****M Km7 ni tak boleh sambung dengan internet.Call careline,diberitahu ada masalah 3G untuk 'coverage'nya. Sampai bila? tak diberitahu pula.Macam ni susahla....banyak kerja nak buat dengan internet ni telah terganggu.Nak bayar bil-bil rumah tangga dan bank2,urusan sekolah lagi dan yang penting juga nak update blog dan melawat blog rakan-rakan.....cewahhhhh terharunya.

Hari ni terpaksalah KM7 cari CC nak guna internet.Ramai betul budak2 kat CC ni.Mereka tu asyik main game jer.Kali ke 3 KM7 datang ni baru boleh guna.huhuhu....sabor jer lah.

Oklah, itu saja ringkasan luahan hati KM7.Ada sesiapa senasib?
Kepada semua pengunjung blog KM7,terima kasih kerana datang ke blog Kembaraminda7.Sudi-sudilah datang walaupun tuan rumah tak ada kat rumah.hehe...Wasalam.

4 comments:

fairuz said...

haha..kat cc mmg macam tu..psg la streamyx.bestt

kiterkitikitu said...

si cik c****m ni memang teruk betul skg ni! kita jugak mcm dah x kuasa lagi nak guna.. tapi apakandaya, area kawasan kita cuma line dia aje yg terpaling terer ^_^

anati said...

alahai..sabau je laaa...diorg ni sumer,masa nak promote bukan main strateginya...dah lama melanggan,macam macam hal la pulak...

Skype Crew said...

skype pun pki c**m gk tp bulan ni nk terminate dh. pki streamyx je snang..huhu