Wednesday, March 9, 2011

BE sudah merajuk


Sila baca entry ini
dengan nada penuh kesedihan..huhu..

Sudah 3 bulan KM7
tak merasa dapat BE.
Kali terakhir dapat BE ni Disember tahun lepas.
Banyak juga BE tahun lepas,
tapi semua dah jadi ME.

Nak salahkan siapa?
salahkan diri sendiri kot..
maklumlah kesibukan kerja
maka tak dapat post  entry yang best.
Maka pengunjung pun tak ramai.

Bukan senang nak pikat BE ni..
Kalau bilangan pengunjung sehari
hampir 200 pun belum tentu lagi dapat BE.
Tambah lagi kalau jumlah pengunjung
ke blog yang tak tentu jumlahnya.
Kadang-kadang banyak...
kadang-kadang sedikit.

Apapun KM7 menulis bukan semata-mata
mengejar BE.
Tapi kalau dapat BE maka
semangat untuk menulis entry
menjadi semakin berkbar-kobar.
Betul tak?

p/s:terima kasih kepada semua follower blog ini
juga kepada pengunjung-pengunjung ke blog KM7 ini.

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

semua blogger pun mengeluh pasal BE ni... Nuffnang makin slow sekarang

NUFFNANG TOUCHING DENGAN HEARTBEAT???

Amyna said...

bukan merajuk.. tapi malu2 tucing... saja mahu bergurau dengan blogger... ahakss!!

Hansyitake~ said...

kesimpulannya menulis dgn ikhlas... hehe... :D

gigiAriEma said...

sama la gigi pon.. nuff dah slow kan skrg.. :(

Lagenda said...

Sabar yek..Insyaallah ada lah rezeki yang menanti tu nanti!

- GC - said...

selama ni traffic tak penah cecah 200 sehari pn still dpt BE. haha