Monday, June 20, 2011

Akhirnya mencecah 1000 juga

Terima kasih kepada semua followers

Hari yang menggembirakan...Tengok kat atas tu....dah mencecah angka 1000 followers KM7 ni.Terima kasih buat semua yang sudi follow blog KM7 ni.Tanpa anda semua....tak bermakna blog KM7 ni....

Mari kita lihat siapa pengunjung bertuah yang menjadi follower ke 1000 tu.Ini dia....si cantik manis....Nurul Honey.Terima kasih yer Nurul kerana sudi follow. Followers ke 999,998 dan semualah...anda semua pun KM7 ucapkan terima kasih.Kepada yang baru nak follow tu...silakan....

Ini dia blog Nurul Honey...cantik backgroundnya....penuh dengan bunga-bungaan.Kepada yang nak berkunjung ke blog Nurul Honey ni,sila klik di SINI

Blog Nurul Honey...follower ke 1000

11 comments:

NuRuL HoNeY said...

wah..ade belog kite lar kat situ..hehe...terima kasih KM7~~

penaberkala said...

pergh, mantap la km7
dah seribu follower
apepun, teruskan berblogging

Mrs.Yie said...

dah ramai.. :)

Scarlett O'Hara said...

Tq jugak sbb sudi follow Scarlett's Petals.

Azie Azman said...

congrats KM7! =D

cik panadol said...

tahniah dah 1k follower...

urm sy xdapat nk masuk shoutbox KM7 sbb ade error IP address kne banned... :(

skemaituehot said...

best la demo*P

M Fizan said...

tahniah2..keep blogging :)

Khairil said...

wah tahniah....dah beribu2 lemon...

KM7 said...

Terima kasih kepada semua yg memberi komen di sini....

skemaituehot said...

follow me back KM&...xdpt guna shoutmix...kena banned