Thursday, June 2, 2011

Facebook dalam blog?

Gambar hiasan Google

Tengok kat sebelah kanan tu...tu dia...ada badge facebook la...Sebenarnya dah lama KM7 fikir-fikirkan sama ada nak letak atau tidak link ke facebook.Maklumlah kan ada baik buruknya.Tapi memandangkan ada rakan-rakan blogger yang nak kenal dengan empunya diri maka KM7 pun letaklah...Tengoklah berapa lama boleh bertahan tu.haha..macam pertandingan pula.

Banyak juga blog yang KM7 lawati ...tuan punya blog tak letak badge facebook ni.Mungkin atas sebab privacy.KM7 rasa tak salah kan kalau nak letak...nanti kita juga yang buat keputusan nak add atau tidak kenalan baru tu.

Oklah...kepada rakan-rakan blogger tu...nanti bolehlah sama-sama kita add dalam facebook....Kalau dah kenal ni...aktiviti blogging akan menjadi lebih seronok.Berkawan ramai ni tak rugi....asalkan kawan tu jenis tak makan kawan.hahaha..spesis apakah itu?

8 comments:

kiz said...

saya ada letak tapi tersorok sikit kat atas menu halaman..huhu

Freaky said...

facebook badge.. sy guna yang letak link biasa je. huhu nak save ruang

Dududu said...

hehe ltk jgk , ade jgk yg add tp tgk jgk mne yg nk approve :)

Terbelog said...

terpulang..kalau letak fan page pun ok jugak

Mrs.Yie said...

saya pun ada tapi saya x pakai badge kat sidebar le..saya letak kat menu bar terus..hehe

kakyon said...

buat masa nie tak letak..esok2 taktau la..kut2 nak letak pulak..

penaberkala said...

xpe kot letak badge fb kat tepi tu
klu org nak kenal org add kan?
klu kita rasa selamat, kita approve

KM7 said...

tu la..rasa ok lg buat masa ni..