Friday, July 22, 2011

Nama blog pun nak sulam pada T-Shirt

Kalau tanya blogger semua...sayang tak pada blog anda?mestilah sayang kan...Jadi kalau sayang apa tandanya?Maaflah banyak soal pula.Sebenarnya KM7 nak tunjukkan tanda sayang pada blog KM7 ni dengan mengabadikannya pada T-Shirt.

Hari ini KM7 beli 2 helai T-Shirt dengan sulaman nama blog Kembara Minda 7 tertera di kedua-dua helai T-Shirt tersebut.Jom saksikan....Sehelai T-Shirt hijau dengan nama blog di bahagian depan baju.Manakala sehelai lagi T-Shirt biru dengan nama blog di bahagian belakang baju.Pasal harga...biarlah rahsia....Lepas ni bolehlah pakai T-Shirt tu ke mana-mana...Amacam?Ok tak T-Shirt tu!

T-Shirt hijau KM7

T-Shirt biru KM7

12 comments:

SoLy SoLicious said...

waaahh..siap ade nme di baju agih....

Khairil said...

cantik bro yang kaler biru tu...

rayne rawt rawt said...

pergghh .. dulu ada jugak teringin nak letak link blog dengan name rawt rawt dekat blakang baju .. tapi tak kesampaian :D

toturial hebat !
http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/07/register-fantasy-primier-league-season.html

Jiejah Gorjes said...

cikgu knp tak buh link skali kt baju tu so org mesti ternampak and try enter punye huhuhu

KM7 said...

terima kasih semua...

To JG..link tu lain kali kot..hehe..itu edisi pengenalan dulu,biar org tertanya2 apa ker benda tu...

orang muo said...

bagus idea ni, nak buat jgk...terbaik :)

sonata anak kancil said...

lawa la...mintak selai wat sobenir buleh?

eiela said...

pernah jumpa orang buat camnih, yang letak kat kereta pun ada.

harrazdani said...

baju ijau sama kaler ngan orang muo punyer baju...yang biru tu cantik bro....;)

Cendana Kasih said...

Bro, lagi gempak kalau cetak nama blog kat baju melayu (baju raya) tahun ni. Amacam? ada brani?? hehehe.....

CN said...

waa nak jugak..xpe3..kte sulam sendiri je lah.. kaler biru tu cantik :)

sha my heart said...

wah, maju ke hadapan..

kalau ada link blog lagi gempak. =)