Sunday, March 18, 2012

KM7 buat bisnes pula?

 Lama juga tak update blog...
Sehari dua ni sibuk sikit..KM7 baru nak berjinak-jinak dengan
satu produk kesihatan ni.
Tadi baru saja menghadiri satu sesi pengenalan produk ni.
Rasanya ramai yang dah biasa dengan produk ni..
Selain minuman kesihatan,boleh buat duit...kalau rajin berusaha!

 Tu dia...nama produk tu ada kat belakang.
Kat dalam gambar tu..KM7 bersama isteri dan anak.

 Isteri KM7 bergambar dengan salah seorang yang telah berjaya
dalam bidang ini.

Sesi pengenalan produk dan prospek bisnes ni
telah diadakan di Juitta Inn Kota Bharu.
KM7 telah menyertai bisnes ni.
Seronok juga...tau...selain produk ini untuk kesihatan,
ia juga boleh memberi pulangan lumayan.
Syaratnya...mesti rajin berusaha.
Kalau anda berminat dan ingin mengenali produk ini....jomlah...sila klik DI SINI
Ok...jumpa lagi...

5 comments:

whitecappuccino said...

selamat berbisnes

sonata anak kancil said...

bagus ni...pernah gak baca2 tentang ni..tapi taklah mencubanya

Inani said...

salam cikgu,,,waa..baguslah kalo cikgu join vemma ni..ramai dah yg berjaya dgn vemma..saya ada wat banyak survey sal ni..mostly ramai yg bagi respond positif dgn vemma ni..semoga cikgu berjaya..insyaAllah..

KM7 said...

Mari pakat2 masuk..terima kasih kpd yg beri sokongan.

kak mah said...

Tahniah,teruskan usaha selamat berjaya.