Tuesday, April 10, 2012

Memang seronok jadi Jutawan!

 Hujung minggu lepas, pada 7 April 2012,KM7 sempat menghadiri hari VFT & Recognition,
anjuran Vemma.Majlis berlangsung di Eastin Hotel,
Petaling Jaya bermula 9 pagi hingga 5 petang.
Selain acara kemuncak Penyampaian Anugerah,
majlis diserikan dengan kehadiran tokoh-tokoh jutawan vemma.

 Mr Tom Alkazin,Royal Ambassador sedang berkongsi kejayaan

 Mr Matt Morrow,Royal Ambassador turut berucap dalam majlis ini

 Mr Peter Francis,Star Ambassador turut berkongsi info tentang vemma

 Peluang bertemu muka dengan jutawan pertama vemma dari Malaysia,
En Norsalehin Ismail (Star Presidential)
Beliau banyak berkongsi rahsia kejayaan dalam vemma.

 Bersama dengan Mr Peter Francis (Star Ambassador)

 Bersama dengan Pn Siti Fadzillah Zakariah,(Presidential).
Beliau merupakan jutawan ketiga vemma Malaysia.Bekas kakitangan kerajaan ini
 sanggup berhenti kerja semata-mata 
memberi fokus kepada  bidang pemasaran vemma sehingga bergelar jutawan.

 Tahniah juga kepada Fazira atas anugerah yang diterima iaitu Star Platinum Leader.
Beliau juga seorang kakitangan kerajaan,telah mengambil cuti selama 6 bulan 
untuk memberi tumpuan kepada vemma.
Memang berbaloi kerana pernah mencatat pendapatan RM 8000 seminggu!

 KM7 bergambar bersama dengan Pn Huzaina (Imran Huzaina).
Tahniah kepada Pn Huzaina atas anugerah Platinum Leader yang diterima.

Sebahagian daripada rangkaian Pn Huzaina dalam vemma.

Seronok betul dapat bersua muka dan bertukar-tukar pendapat dengan mereka 
yang telah berjaya dalam bidang ini.Anda juga boleh menjadi sebahagian daripada kami.
Tunggu apa lagi,jom daftarkan diri anda DI SINI untuk maklumat dan bimbingan.

9 comments:

Inani said...

wah cikgu pun apa kurangnya..nanti mana lah tahu dapat jadik jutawan Malaysia jugak ^^..nothing is impossible cikgu..:D

KM7 said...

Inani...yer..ker...macam tak percaya.doakanlah yer..hehe...insyaallah..

Hanif Bloglist Blog said...

Awak memang serius dengan Vemma ni...cayok!!! berusaha tangga kejayaan

KM7 said...

Hanif...terima kasih!

whitecappuccino said...

wah! mana tau nanti KM7 pulak mengikut jejak ..jadi jutawan!

LIPISLADY said...

Sallam Cikgu,

Cam rasa nak joinlah plak..
Camana yek..

KM7 said...

LLPISLADY..jom join..klik perkataan DI SINI dlm entri tu

KM7 said...

LLPISLADY..jom join..klik perkataan DI SINI dlm entri tu

kak mah said...

Tahniah