expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, August 7, 2012

Baju baru...dah terbakar!

Sila jangan betulkan pandangan anda.Gambar baju tu memang macam tu.hehe. Kali ni saya nak cerita pasal baju kurung isteri saya.Kononnya baju tu baru jer siap dijahit dan baru sekali dipakai.Tapi malangnya baju tersebut telah terbakar...huhu...cerita sedih ni....

Nampak tak kesan terbakar kat bawah baju ni?haaa...itulah gara-gara letak seterika berhampiran baju yang hendak diseterika.Sila perhatikan kesan terbakar tu..memang tak boleh buat apa-apa dah kat baju tu...Takde yang sanggup pakai baju macam ni kan.....


 Kasi zoom sikit ....huhu....


Inilah seterika yang menyebabkan baju tu hangus.Sebenarnya banyak lagi baju berhampiran..tapi baju tu jer yang hangus dulu.Wap seterika yang panas tu sekejap jer letak kat situ dah boleh hanguskan baju tu.....dah takde rezeki kan...Nasib baik bukan baju raya.Pengajarannya..berhati-hati apabila menggosok baju :-)

14 comments:

  1. kekeke...kene cari pembantu...

    ReplyDelete
  2. haha..tak sempat beraya la nmpaknye,,hehe

    ReplyDelete
  3. huhu, sib baik bukan baju raya, lau tak, maunya meraung, hehe

    ReplyDelete
  4. permah kena langsir baru beli nak iron terhangus.. tension
    begitu juga dgn seluar sekolah anak, hangus.. masa tu iron baru, x tahu setting lagi.. adus,,

    ReplyDelete
  5. boleh je.. tampal skit blkg bju tue.. then cover dgn beading.. sure meletup..

    xpun, cover dgn lace.. superb bju tue nanti.. :)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kpd semua yg memberi komen di sini :-)

    ReplyDelete
  7. asal buat keje lagu tu, samapi hangit baju tu .heehe..ni mesti nak cepat n guna volume iron tu kuat.

    ReplyDelete
  8. Kecian orang rumah awak..so hubby kena belikan ler..setel masalah..hahaha

    ReplyDelete
  9. iron kita pun sama lah hihi.. xde rezeki.. hati2 tau len kali..

    ReplyDelete
  10. saya pernah hilangkan iron macamtu kat sekolah dulu, sebijik..haha

    ReplyDelete
  11. tak sangka pula ramai yg ada iron camtu..hehe
    trah...dah ganti ker iron tu?hehe,,

    ReplyDelete
  12. alahai kesian sungguh..sye pon penah jadik camni tpi sib bek kain..leh cover lagi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan komen di blog KM7. Sila tinggalkan link blog anda untuk tukar link bloglist. Terima kasih, sila datang lagi.