expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, August 7, 2012

Baju baru...dah terbakar!

Sila jangan betulkan pandangan anda.Gambar baju tu memang macam tu.hehe. Kali ni saya nak cerita pasal baju kurung isteri saya.Kononnya baju tu baru jer siap dijahit dan baru sekali dipakai.Tapi malangnya baju tersebut telah terbakar...huhu...cerita sedih ni....

Nampak tak kesan terbakar kat bawah baju ni?haaa...itulah gara-gara letak seterika berhampiran baju yang hendak diseterika.Sila perhatikan kesan terbakar tu..memang tak boleh buat apa-apa dah kat baju tu...Takde yang sanggup pakai baju macam ni kan.....


 Kasi zoom sikit ....huhu....


Inilah seterika yang menyebabkan baju tu hangus.Sebenarnya banyak lagi baju berhampiran..tapi baju tu jer yang hangus dulu.Wap seterika yang panas tu sekejap jer letak kat situ dah boleh hanguskan baju tu.....dah takde rezeki kan...Nasib baik bukan baju raya.Pengajarannya..berhati-hati apabila menggosok baju :-)

14 comments:

Unknown said...

tue namanya xder rejeki...

Unknown said...

kekeke...kene cari pembantu...

Buatbest said...

haha..tak sempat beraya la nmpaknye,,hehe

bella luna said...

huhu, sib baik bukan baju raya, lau tak, maunya meraung, hehe

gnesop said...

permah kena langsir baru beli nak iron terhangus.. tension
begitu juga dgn seluar sekolah anak, hangus.. masa tu iron baru, x tahu setting lagi.. adus,,

ieza ashaari said...

boleh je.. tampal skit blkg bju tue.. then cover dgn beading.. sure meletup..

xpun, cover dgn lace.. superb bju tue nanti.. :)

KM7 said...

Terima kasih kpd semua yg memberi komen di sini :-)

Nor Zilla Sensei said...

asal buat keje lagu tu, samapi hangit baju tu .heehe..ni mesti nak cepat n guna volume iron tu kuat.

Adam Haiqal said...

iron baju kita sama ~ HAHAHAH

THE AUTHOR said...

Kecian orang rumah awak..so hubby kena belikan ler..setel masalah..hahaha

atieaizam said...

iron kita pun sama lah hihi.. xde rezeki.. hati2 tau len kali..

Athirah said...

saya pernah hilangkan iron macamtu kat sekolah dulu, sebijik..haha

KM7 said...

tak sangka pula ramai yg ada iron camtu..hehe
trah...dah ganti ker iron tu?hehe,,

AQ Eyfa said...

alahai kesian sungguh..sye pon penah jadik camni tpi sib bek kain..leh cover lagi.