Sunday, December 30, 2012

Merajuk dengan Nuffnang


Lama tak buat luahan perasaan kat nuffnang ni.Sebenarnya dah lama pendamkan ni....hari ni baru dapat buat entri pasal nuffnang.Mudah cerita...blog saya ni dah lama tak dapat CPUV atau dulu dikenali sebagai BE.Dulu semasa pakai blogspot senang jer nak dapat BE.Sekarang ni...bermula Julai lepas apabila blog ni bertukar kepada .com terus tak dapat CPUV.Kira dah 4 bulan ni....

Status glitterati tu dapatlah.Saya juga pasang kesemua 3 iklan,update profile,update soal selidik,hantar pertanyaan kat nuffnang pun sudah.Pendek kata semua dah buat.Nak kata bilangan pengunjung unik yang tak ramai,rasanya masa blogspot dulu lagi kurang.

Entahlah...mungkin blog ni tak menarik perhatian pihak nuffnang.Kalau macam tu rasanya nak kurangkan bilangan ruangan iklan yang dipasang daripada 3 kepada 1...amacam...ok ker?Atau tak payah pasang langsung..baru puas hati kan..(macam ayat budak merajuk..hehe)


4 comments:

Sop Nama Saya said...

Sop dah lama merajuk dgn nuffnang
Biasa BE akan dpt bila blog ada kaitan dgn iklan. Unsur kroni mungkin ada.. hejej

Hanif Idrus said...

Ini salah satu masalah bila tukar domain...blog kita dah mcm baby. Kena tunggu nampaknya.

Belalang hijau Perisik said...

klu buang tggl satu ad lagi la susah nak dpt...sbr jela bro...

dari pengalaman belalang yg dah guna mcm2 ad, nuff masih antara yang terbaik. so, klu bro masih belum jumpa ad yg lagi better dari nuff, elok kekalkan jer :)

Fyna Ahmad said...

fyna dah plan nak guna komli.dah approve pun.tunggu masa je nak curang nih.ehehehe..