Sunday, December 8, 2013

Angry Birds memisahkan kami


Sempena cuti sekolah ni kita buat operasi mengemas bilik...Kalau hari bekerja memang takde masa nak mengemas...kan..kan...Itu kami lah...orang lain tak tahulah. Sebenarnya kami baru jer beli 2 buah katil angry birds tu kat anak-anak. Biru untuk Imdad dan pink untuk Ardini. Harga sebuah katil tu RM 299...beli kat kedai perabot lah takkan kedai makan pula.hehe..Harga katil saja tak termasuk tilam,bantal, cadar mahupun rak kat tepi katil tu. Seronok mereka dapat katil satu seorang ..

Kiranya malam tadi adalah malam pertama budak-budak tu tidur di bilik berasingan dengan kami..Huhu...sedih pula rasanya. Maklumlah sejak lahir sampai umur masing-masing 8 dan 5 tahun tidur sebilik  dengan kami.Takpe lah...takkan nak tidur dengan ibu bapa sampai tua kan! Malam tadi saya temankan sampai mereka tidur. Nasib baik mereka tak terjaga di tengah-tengah malam..Ala..bukan jauhpun, sebelah bilik jer..Alhamdulillah mereka tidur dengan nyenyak..



7 comments:

Normi Nieza said...

cantik..

sizziey darliana said...

comel...

Farhah Nasuha said...

Comelnya alahaiiii . Bilik saya pon tak kemas macam ni .

Akeyla Azmi said...

waahhhhhhhhhhhh best banget heheheheh :3

Pink n blue sangat comel lah :D
eheheheh sebelah bilik je hihihi
hope they'll be good children soon yayyyy

indexiapk said...

wah, fans berat Angry Birds ni...wkwk

singgah sini
http://cara-aan.blogspot.com

PaPa Blogger said...

mmg terasa bila kita nak asingkan tmpt tido anak... hehe.. baru terpikir aritu nak asingkan tido ank umur 2 tahun, tp baca entri ni xjadi lak... sbb nak tgu umur 8 tahun... hehe

✿✿✿ husna_zulkepli ✿✿✿ said...

waa....comelnya katil tu... suka anak2 dpat katil baru.. hehehehe...