expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, March 20, 2014

Aksi kanak-kanak menonton tv


Perasan tak...budak-budak bukan saja suka menonton tv, tapi mereka juga kadang-kadang suka berada di hadapan kaca tv. Tak kiralah nak menonton dari jarak dekat ker atau saja nak menyibuk kat depan tu. Siaplah kena marah dengan abang atau kakaknya...bahkan ibu bapanya juga.hehe..Saksikan pelbagai gaya dan ragam budak-budak menonton tv...Biar apa pun situasinya, harap ibu bapa ambil perhatian dalam soal meletakkan tv kat rumah. Bukan apa, dah banyak kes kanak-kanak dihempap tv, terutamanya tv 29 inci model dulu-dulu yang sememangnya besar 'gedabak' dan berat. Sekarang kebanyakan tv nipis dan ringan..senang juga jatuh kalau ditarik budak. Dilema juga nak letak tv kat rak yang rendah ker nak lekatkan kat dinding jer.


Geramnya...Siap nak sentuh kartun dalam tv jer...alamak...kena dongak pula.dah tahu tv tu tinggi nak juga  duduk kat situmacam ni nampak rileks dan santaiKesudahannya...tertidur depan tv.
Terima kasih kepada semua penyumbang gambar...

1 comment:

Terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan komen di blog KM7. Sila tinggalkan link blog anda untuk tukar link bloglist. Terima kasih, sila datang lagi.