expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, March 14, 2014

Lukisan Izham Shah


Lukisan hasil imaginasi dan kreativiti pelajar saya. Biarpun di sekolah tidak menawarkan subjek lukisan mahupun kejuruteraan, namun minat pelajar ini melukis telah menghasilkan sesuatu yang menarik. Pelajar yang dimaksudkan ialah Idzham Shah, tingkatan lima aliran sains di SMKA.Jom saksikan lukisan hasil sentuhan kreativiti Izham ShahSemoga Izham menjadi seorang yang berjaya dalam bidang yang diceburi nanti.

4 comments:

 1. pelajar ni ada bakat. bagus-bagus..

  ReplyDelete
 2. bagus pelajar tu..lukisan yang warna merah tu dia buat mcm 3d..mcm mana nk ckp ye, sbb masa sekolah sy ambil lukisan kejuruteraan..bagi galakan yg baik utk dia agar minat dia berkembang..

  ReplyDelete
 3. bagus pelajar tu..lukisan yang warna merah tu dia buat mcm 3d..mcm mana nk ckp ye, sbb masa sekolah sy ambil lukisan kejuruteraan..bagi galakan yg baik utk dia agar minat dia berkembang..

  ReplyDelete
 4. ni kawan satu course dengan saya di UiTM Puncak Alam.ambik course architecture.memang dia ni gila masjid.xhabis2 dgn masjid.bgus lah kan.dia antara top student dlm kelas.anugerah dekan kot.moga berjaya menjadi arkitek terkenal.btw dia ada tepi saya masa saya tulis ni.duk malu2 kucing.tq cikgunya yg percaya bakat anak didiknya.sekarang dia dh gemuk sikit,xkurus macam ni dah.kitorang panggil dia Dehe. Dehe,all the best.kita berjaya sama2 in syaa Allah.

  ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan komen di blog KM7. Sila tinggalkan link blog anda untuk tukar link bloglist. Terima kasih, sila datang lagi.