Sunday, September 14, 2014

CPUV bulan September


Alhamdulillah...murah rezeki bulan September ini ada 2 cpuv daripada nuffnang. 2 cpuv bulan Ogos dulu pun masih 'on going'. Jadi ada 4 cpuv sedang 'on going' dalam blog KM7. Terima kasih kepada pihak pengiklan kerana sudi meletakkan iklan di blog KM7. Selain memberi info kepada pengguna, iklan-iklan tersebut juga menjadi penyeri kepada blog. 

 Antara iklan yang sempat saya 'capture' ialah Jacobs
Biskut ini sedap tau! Cubalah sendiri....mungkin ia memenuhi citarasa anda juga.

Lactacyd ini ada peraduan yer.
Sila klik pada iklan untuk menyertainya.

Dua lagi iklan tu saya tak sempat nak tangkap dan muat dalam entri ini. Masa saya buat entri ini, iklan tersebut belum mahu keluar...malu agaknya.Hehe...Tak apalah, kalau anda jumpa iklan-iklan tersebut, bolehlah klik untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentangnya. Terima kasih kepada semua yang terus memberi sokongan kepada blog KM7.

1 comment:

Mummy-Ann said...

Tahniah.. rezeki tu..
Saya ada tag untuk anda:
http://macam-macam-ann.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html