Friday, July 24, 2015

Beraya sakan kat sekolah


Masih dalam mood raya? Jom saksikan koleksi foto semasa saya beraya dengan pelajar kat sekolah. Amboi...siapa yang beraya sakan ni, cikgu ker pelajar? Ekslusif dalam entri ni gambar bersama pelajar saja. Entri akan datang saya siarkan beraya bersama guru pula. Layan jer laaa....

Yang ni anak-anak pelajar 4IS

5 IH 2015

Masa kat dewan sekolah

Macam ni ker selfie raya?haha...



4 IS..ada juga yang sama colour baju raya dengan cikgunya.




Raya...raya juga, SPM tak lama lagi tu



Jejaka-jejaka hensem 4 IK




Model baju raya tahun ni




Terima kasih 5IH atas nyanyian lagu happy birthday dan kek hari jadi tu



Selamat hari raya Aidilfitri
Maaf zahir batin.


No comments: