Sunday, October 24, 2010

KM7 memenangi Jom Teka 1: blog SKYPE CREW




Hari bertuah buat KM7.Nak tahu kenapa? Mari sini nak cerita....ewah bercerita pula...

Sebenarnya KM7 telah memenangi satu peraduan yang dianjurkan oleh blog Skype Crew

Kat atas tu la...header blog Skype Crew ni.Mungkin ada kalangan anda

yang pernah sampai ke blog tersebut.KM7 pun pernah juga beberapa kali ke sana.

alamatnya: skypecrews.blogspot.com 

Peraduan apa tu?Peraduan Jom Teka

*
*
Soalan yang dikemukakan beliau sangat mudah.Tapi nak jawabnya susah juga.hehe

Jom saksikan di bawah......

Nak dijadikan cerita,KM7 suka-suka jer jawab tu

tak sangka pula  jawapan tu betul.

*
*
*
*


Kat bawah ni keputusan yang telah diumumkan

oleh Skype,tengoklah...blog KM7 tu.

Best lagi siap ada ulasan tentang blog KM7 lagi tu.(KM7 tak paste kan di sini)

Oh ya...nak tahu tentang hadiahnya?

*
*
*
*
*

mengikut tuan punya blog,KM7 telah memenangi RM50...kira besar juga jumlah tu.

Apapun,terima kasih kepada Skype Crew kerana bermurah hati

memberikan hadiah itu kepada KM7.

semoga anda terus dimurahkan rezeki, 

dan bertambah lagi pengunjung ke blog SKYPE CREW.



10 comments:

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

nie yang nk merajuk nie,..huh!!!

Khairy said...

wow...bestnye. Senang2 je dapat RM50..semoga murah rezeki...hehe

Fuziani JSR said...

Tahniah... Rezeki Allah ada di mana-mana

krole said...

wuahhhh tahniah yer~besar jumlah tue...yeahhhh...!!!teruskan berblogging heee...

najihah sahami said...

wahh..jeles tu..alahai.....jom share!

belalang hijau said...

tahniah!
sape nk sangka rezeki nk dtg senang mcm tue kan?

Tomato Gurl's Life said...

tahniah..murah rezeki!

cikgu isza said...

tahniah!
tumpang gembira sama :)

Izan Ishak said...

tahniah KM7...
mmg lumayan hadiahnya!!

Skype Crew said...

Terima kasih KM7 krn sudi bt entri psl nie. Trime kasih bnyk2...

Kpd bloggers yg len, jemputla dtg ke blog Skype. Klu ade rezeki korang, InysaAllah dpt hdiah drp Skype. ;)

p/s:bnyk sbrnya hdiah Skype nak bg nie cme tgh fikir nk bg teka-teki ape..huhu...(hint)