Thursday, November 25, 2010

Cuba lihat blog list anda



Salam semua....

Kali ini KM7 akan berkongsi pasal blog list.

Kebanyakan blog ada blog list.

Pemilik blog biasanya akan memasukkan blog kegemaran ke dalam list mereka.

Tapi sedar atau tidak

blog yang tersenarai itu ada yang sudah tidak up date

berminggu-minggu,malah ada yang berbulan-bulan.

Mungkin pemilk blog sibuk BW

tak perasan ada blog-blog dalam blog list mereka

yang sedemikian.

Kalau KM7,rasanya elok tukar saja blog-blog

yang tak update berbulan-bulan itu dengan blog lain.

Letak blog KM7 pun ok juga.

hehe...promosi lah pula....

Bukan apa

secara peribadi KM7 suka list kan blog-blog

yang sentiasa di update kan

paling lama pun mungkin 2 minggu...

Ok...selamat meninjau blog list masing-masing.

9 comments:

diana said...

saya buat gitu la km..
kalau lebih dari 3 hari tak update
terpaksa la saya tukar dengan link orang lain..adil la kan??

KM7 said...

satu cadangan yang bagus....

Siti said...

betul2.. dan kadang2 kita letak kemain la banyaknye dalam bloglist tu, tu yang sampai nak buka blog pun loading. dulu terbuat jugak macam tu. skang dah insaf.hehe :)

KM7 said...

baguslah kalau dah insaf.hehee... :)

ika~~ said...

ypu..sy br je remove blogger femes kt bloglist sy..
sbb pe..sbb dia xupdate langsung daah..xtau pe mslh ntah

KM7 said...

dia lupa password kot.hehe
takpun sibuk memanjang...

S..U..D..@..I..S said...

ya betul tu lepas komen kat sini terus nak p cheklist blog

haszuraidah ishak said...

huhuhu..memang cek jugak, memang ada yg berbulan2 tak update..tp sayang nak buang, sbb dia adalah my dear frens..agagaga

KM7 said...

yerla kan..apb dah sayang tu...
tak sampai hati plak..