Sunday, December 12, 2010

JOM KEMBARA 1:Hari 2 Bahagian 1 Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Akhirnya sampai juga KM7 di Kuala Lumpur.
Kali pertama KM7 memandu sendiri ke sini.
Kalau sebelum ni datang ke Kuala Lumpur ni dengan bas
atau tumpang orang,ha...kali ini memang best
dan mencabar la pasal bawa kereta sendiri.

Bagi yang dah biasa memandu ke sini
mungkin tak rasa apa-apa lah kan.
Tapi bagi orang kampung macam KM7 ni
ini satu pengalaman baru lah
hehe..janganlah gelakkan KM7 pula.

Entry kai ini takde gambar yer.
Insyaallah nanti KM7 akan upload gambar
dalam entry-entry seterusnya.
Pada hari kedua ni (11/12/10) hanya beberapa tempat saja
sempat dikunjungi.
Maklumlah dengan kesesakan jalanraya
dan tak biasa dengan jalan-jalan di sini.

SOGO
popular juga tempat ni
untuk membeli belah barangan kulit
seperti beg tangan wanita .
Kalau datang KL ni tak sah kalau tak singgah SOGO.
Kali ini isteri KM7 siap beli 2 beg tangan
entahla.....nak pakai kedua-duanya serentak ker.hhahaa...

Bayaran parking kat sini
boleh tahan juga.
masuk tak sampai 3 jam dah kena RM 10.50
Kalau kat Kota Bharu parking di pasaraya
percuma jer beb.

Oklah nanti kita sambung lagi
dalam bahagian kedua nanti.

4 comments:

ahsfantasy24 said...

shoping sakan ckgu suria, hehe..
ckgu, pndu crmat jiwa selamat..
^^,

whitecappuccino said...

Selamat bershopping dan mengembara cikgu..

Ikram said...

wah , dah sampai KL ye ..
Selamat Datang !

diana said...

kat pulau pinang pun tak mahal macam tu..
kirim beg tangan satu..
haha..