Friday, December 3, 2010

Jom tukar link dengan KM7

Assalamualaikum.Salam ceria.

Tengok tajuk pun dah tahu kandungan entry kali ini kan...Tak apalah..sudi-sudikan baca sampai habis.

KM7 bercadang nak bertukar-tukar link dengan rakan-rakan blogger yang lain.Ruangan linknya pun dah KM7 sediakan kat bawah blog ini (sila lihat ke bawah) dengan tajuk Coretan Terkini Pengembara 2 dan 3.Masih kosong tu...tunggu masa jer untuk diisi.

Syarat-syaratnya mudah jer.......

1.     Anda juga akan meletakkan link KM7 dalam blog anda.Oh ya..ini untuk link dalam paparan utama sahaja.Dengan kata lain kalau kena klik2 ke bahagian lain dalam blog tu...tak nak lah.hehe...bukan apa..kalau kena klik ke muka surat lain...lambat sikit.Banner pun tak mau juga....

2.     Buat masa ini KM7 nak listkan 20 blog saja.Jadi siapa cepat dia dapatlah.

3.     Blog-blog yang akan disenaraikan itu mestilah updated.Kalau lebih seminggu tak update,KM7 akan keluarkan dari senarai.

4.     Kepada blog yang dah ada dalam senarai Coretan Terkini Pengembara 1,tak perlu senarai lagi kan...Kepada blogger lain yang dah listkan blog KM7 dalam blog mereka...tolong maklumkan kepada KM7.

5.     Jadi apa tunggu lagi...sila tinggalkan link anda dalam ruangan komen...Jangan lupa masukkan blog KM7 dalam bloglist anda.Orang berbudi kita berbahasa.....

Sekian.Terima kasih.

17 comments:

fairuz said...

saya2! hahahaha

eiela said...

saya memang dah letak kembaraminda dalam bloglist saya. nih link blognya..

http://belog-newbie.blogspot.com

Latest Entri :
Bila Si Dia Bertanya
Ya Allah Masaku Dah Tiba

ahsfantasy24 said...

cikgu, me to..
hehe~

http://tentangsesuatu-ahsfantasy24.blogspot.com/

KM7 said...

Ok..ok...dlm proses ni..harap bersabar.hehehe

diana said...

rajinnye KM...
hheheh..

student said...

saya mau2...

http://www.cetusan-student.com

dah follow sekali blog nih..follow la semula jika sudi..hee~

SHA said...

saya juga...da folo KM7

http://sha-sha-bloggerheaven.blogspot.com/

asleenda said...

salam..
blog KM 7 dah lame ade dalam bloglist saye..:)

http://inibloglistaku.blogspot.com/

dalam kategori si kacak hensem..:)

KM7 said...

Kpd semua...
KM7 akan masukkan blog anda ptg/mlm nanti....nak solat jumaat dulu.. :)

Noorma Ismail said...

akak pun nk jugak..

caera puttih said...

sy2!!

http://wonderlifestyle.blogspot.com

laskar rainbow said...

ngeee;)

http://pelangi6767.blogspot.com

KM7 said...

sila...sila...mlm nanti KM7 akan isikan link blog kalian..TQ

haszuraidah ishak said...

wahhh..mantap2..suka2..hehehe..

Jom exchange bloglist!!

caera puttih said...

salam..KM7..kalau tak update post sehari macam mane??..kalu balek kg..kat sane tak de line nak on9..bloglist sy kene buang jgk ke??..

KM7 said...

caera
yakpe..jangan lama sangat ler.hehehe

student said...

Terima kasih semula ye, dah masukkan link blog ni pd bloglist sy.

p/s: sudi-sudi la follow saya yer..hee~