Thursday, April 28, 2011

Tiada shoutmix:Trend blog terkini?

Gambar hiasan dari google
Akhir-akhir ini
semasa blogwalking,
KM7 terserempak dengan banyak blog
yang sudah tidak meletakkan shoutmix atau kota jerit
di blog masing-masing.
Adakah ini satu trend?
Terfikir juga kalau tiada shoutmix tu
macamana pula blogger-blogger yang berkunjung
nak meninggalkan jejak mereka.
Atau untuk mengelakkan daripada spam?
entahlah...masing-masing punya cara dan pendekatan.

Bagi KM7,shoutmix tu masih perlu.
Yer lah untuk melihat siapa yang berkunjung ke blog kita tu.
Pada masa yang sama bolehlah buat lawatan balas.
Sebab orang berbudi kita berbahasa kan!
Ok..selamat berblogging.

5 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

kurang suka pada blog tak da shoutmix sebab susan nak communicate :)

SCLover said...

ye... setuju..kalau ada shoutbox boleh bertegur sapa..kadang nak post komen , rasa tak ade idea so just say hi... aje pd s/box..sekurang2 tegur tuan rumah..:-)

zmah said...

Bersetuju dgn tuan blog..

hamer93 said...

yero.... x best xde shoutmix.. kadang2 kite pun bercari mane dia sembunyikan shoutmix dia tuh ,.. hish

Aida Omar said...

tak suka blog yg xde bnde nie..lagi satu kadang2 ada tapi tersorok..