Saturday, October 22, 2011

Four Seasons Restaurant Kota Bharu


Kali ni KM7 nak bercerita pasal makan pula.Yer la...asyik pasal rumah jer boring juga kan!Sempena hari cuti ni,Kami makan kat luar jer untuk lunch ni.(Macamlah selalu makan kat rumah..he..he..).Restoran  pilihan kali ini ialah Four Seasons di Kota Bharu.Sebenarnya tiada dalam perancangan pun nak ke sini hari ni.Kebetulan lalu kat situ...singgah.


Tengok tu...menu yang diorder, set untuk 3 orang makan.
Harganya RM 62.50.Hmm sangat sedap dimakan apabila perut dalam kelaparan.



Sila...silalah makan...jangan malu-malu....



Promosi sikit...harap-harap lepas ni dapat makan percuma...
sebab tolong promote kat blog ni.Hehe...
Itu saja buat kali ini,sekian terima kasih!

5 comments:

kak zmah said...

Wow...balik nanti nak try lah

ABU said...

tak pernh sampai kelantan lagi..

Khairil said...

sampaai sekarang tak reti makan guna chopstick...

KM7 said...

ABU..ada masa dtg lah ke Kelantan.Dekat jer.
Khairil..makan guna tangan lagi best kan!

izfanora said...

tinggi sungguh harapan tue.. :P