Monday, April 16, 2012

Beli Ebook pun boleh tambah pendapatan!

Salam semua...entri kali ni KM7 nak bercerita pasal satu program
yang baik dan mampu diceburi oleh sesiapa.
Pada mulanya KM7 hanya berminat dengan produk yang ditawarkan
iaitu ebook pasal teknik membuat website sendiri.
harganya murah iaitu RM 25 sahaja.
Maka KM7 pun membuat pembelian ebook tersebut secara online.
Tak sangka pula
dengan pembelian tersebut KM7 boleh mendapat komisen apabila
mempromosikannya pula kepada orang lain.
Dengan kata lain,dua dalam satu...dapat ebook dan 
pada masa yang sama boleh menjadikan pendapatan sampingan.
Konsep perniagaannya senang jer.Baca ni...
Klik pada gambar untuk lebih jelas.

Senang kan....
kerja pun mudah,cuma perlu promosi dalam internet saja.
sambil melayari internet bolehlah mempromosikannya.


Sistem matriks 5X5 auto upgrade ni macam best saja.
Komisen atau insentif akan dimasukkan terus ke dalam eWallet.
Kat bawah ni eWallet KM7.
Pendapatan hanya dalam beberapa hari saja KM7 menyertainya.

Pembayaran akan di transfer terus ke dalam akaun kita.
Pendapatan yang kecil dalam slip akaun kat atas tu adalah permulaan saja.
Seronok kan....
Apa tunggu lagi...
Maklumat lanjut secara percuma Sila klik DI SINI

4 comments:

uLan said...

wah menarik ni... nak juga cuba :-)

KM7 said...

Cubalah...anda pasti seronok...

kak mah said...

menarik juga

Hanif Idrus said...

best ni..kena cuba ni..
aku pasal duit jadi ajer...hahahah