Thursday, May 31, 2012

Akhirnya kupilih Samsung Galaxy Tab 10.1

Akhirnya terjawab juga teka-teki selama ini.Gambar kat atas tu menceritakan segalanya...Hari ini 30 Mei 2012,dengan rasminya saya telah menambah koleksi gajet peribadi dengan membeli Samsung Galaxy Tab 10.1.Kenapa saya memilih Galaxy Tab dan bukannya ipad?

Jawapannya akan diceritakan di akhir entri ini.Sebelum tu mari kita berkenalan dengan gajet baru saya ni...


Ini adalah kotaknya yang cantik jugalah....Galaxy Tab ni didatangkan dengan 2 warna pilihan 
iaitu hitam dan putih.Saya memilih putih...sama macam galaxy sII.Lain orang lain citarasa kan!



Mungkin ada yang nak tahu harga semasanya kan...haaa kasi zoom sikit tanda harganya.
Untuk pengetahuan,saya membeli gajet ni kat kedai Samsung di Kota Bharu.



Yang ni pula screen protector.Saya memilih jenama fav/ve.
Sama jenama macam yang diletakkan pada Galaxy sII saya dulu.



Alamak...terbalik pula tanda harganya...takpelah...biarlah nampak murah sikit harganya..hehe..



Tak sah beli Tab ni kalau tak dilengkapkan dengan kulitnya.
Maka saya memilih kulit dari jenama yang sama.



Tu dia...harganya.Sebenarnya ada yang lebih mahal daripada harga tersebut.



Aksesori seterusnya yang dibeli ialah beg...
Juga jenama fav/ve portage.Sebelah luar berwarna hitam 
manakala bahagian dalamnya berwarna merah.



Ini harganya...



Ok..dah siap pun Samsung Galaxy Tab saya...sekarang dah boleh digunakan.



Ini paparannya..belum ubah setting lagi tu.hehe..



Jom layan facebook dan blog...hmm senangnya...



Amacam..best tak?Oh ya..Saya memilih Galaxy Tab ni sebab saya memang 
sukakan produk Samsung.Buktinya...sila KLIK SINI.Sekian dahulu untuk kali ini,
bertemu lagi di lain entri yang lebih best...


7 comments:

NURULHANIF said...

best guna 10.1 ni.. Senang nk bw.. Huhu..

syiela said...

tahniah... bertambah gadjet impian

Cikgu Bada said...

terbaik..bateri tahan lama

BITARA INCOME said...

Tahniah le....

babycomel said...

nk pinjam boleh? :)

Hanif Idrus said...

bestnya!!!

Marou Apple Hijau said...

nice entri.. memang niat nak beli tab 10.1