Tuesday, September 11, 2012

Sekadar hiburan:Apakah dialog yang sesuai?


Apakah yang dibualkan oleh 3 orang watak dalam gambar tu?

entahlah...anda berhak meneka atau menentukan dialog mereka,

mengikut kreativiti dan imaginasi sendiri.

entri ini sekadar hiburan...tiada kena-mengena dengan sesiapa.

kepada watak dalam gambar di atas,terima kasih kerana

menggunakan gambar anda untuk entri ini.

Ok...sila ciptakan dialog mereka.

p/s: Sekadar hiburan...tiada hadiah disediakan buat masa ini...hehe..

terima kasih kerana sporting!


3 comments:

siti naqiah said...

A : pak, rase ni pak..rendang sotong kurita.

B : tadi pak parking kt depan tu, ttbe ade orang block kt blakang, rase cm nk hempoke je.

C : ehh laki aku ni gebang sungguh.

zakiri said...

B:demo kena x tengok mad,tadi kawe bowok muto ex5 demo,leper kat roundabout depan bngkel KH tuh...weng weng weng!!!!!!
A:caro ko demo eh lan,kawe nk try woh gomok siro ni...
C:hmm,ari ni nk masok gapo eh??

N. Kamarullah said...

A: Bakpo la wehh ada mnutup budu dale gulai ni ha..

B: Ambo punyo la tu pok ya..tersalah pulah..tuingg lambung masuk dale tu

c: (dalam hati) rakus bena abe me ni..nie baru buka mnutup budu..hok lain dop tahu la lagu mano..hikhihk