Saturday, September 8, 2012

Tawaran hebat...blog list terkini


Sempena dengan sedikit pengubahsuaian blog KM7 ni,
saya bercadang untuk menambah senarai blog dalam blog list.
Kalau anda perhatikan di bawah blog ni....
ada 2 blog list yang masih kosong.
Saya akan isikan dari semasa ke semasa.

Kalau ada sesiapa yang ingin cadangkan blog sendiri untuk
diletakkan link dalam blog list KM7...sila cadangkan dalam komen di bawah.
Takde syarat-syarat apapun....
Tapi bergantung kepada KM7 lah nak masukkkan ker tidak..hehe...
Kecuali kalau nak tukar link suka sama suka...
itu gerenti dapat masuk dalam blog list KM7.

Oklah...selamat berblog buat semua.

12 comments:

CikMunBlogger said...

hehe , kita exchange link bloglist lah ea :)
mun masukkan KM7 dalam bloglist mun :)

miz ruha said...

kita exchange yer..
baru adil..
tak gitu..
^_^
ni link blog:
http://bird7842.blogspot.com

izfanora said...

tetiba rasa xmalu nk juga msuk dlm bloglist.. :p

N. Kamarullah said...

Pok Nik join KM7..sesame kelate..

yayahnasake said...

saya nak boleh tak join bloglist anda :)

yayahnasake.blogspot.com

KM7 said...

terima kasih kpd yg respon.
keutamaan akan diberikan kpd mereka yg tukar link suka sama suka dulu yer...
yg lain harap sabar...apapun terima kasih krn dtg ke blog KM7 ni...

Miss BaNu said...

jom exchange link bloglist...saya dh masukkan link blog ni kat bloglist sy dah..nti check k..

Sop Nama Saya said...

mnak masuk gak :)

Eca Dwinky Asha said...

eca masukkan blog bro km dlm bloglist year end's lover =)

Mia Liana said...

nak join boleh?

http://www.mialiana.com

Nazayiena said...

Terima kasih pd saudara KM7 sbb masukkan link Kak Nurul ke bloglist di blog ini,Insya Allah akan dimasukkan juga link blog nie di blog kak Nurul.

Inilah Aku said...

Nak Jugak...

http://kurasakukata.blogspot.com/

Semoga sesama mendatangkan kebaikan buat kita semua.. insallah