Saturday, January 5, 2013

Cepat...cepat sertai blog list saya


Cepat...cepat...wah macam suruh berlari pula.Baik-baik,kan jatuh susah pula nanti.Saya nak jemput rakan-rakan blogger yang mana link anda belum masuk blog list saya tu,dan yang nak join blog list saya,sila maklumkan dalam entri ni yer.

Nampak sebelah kanan blog ni...blog list KM7 tu...haaa tu senarai sedia ada.Kalau link blog anda ada di situ,senang ler KM7 nak terjah nanti.Tak dinafikan blog list ni penting untuk seseorang blogger tu memulakan blog walking.Saya suka BW berdasarkan blog list,selain jejak yang ditinggalkan dalam kotak jerit.

Caranya mudah saja.Tak wajib follow blog ni (kalau nak follow bagus juga!).Tak payah buat entri pasal nak sertai blog list ni.CUMA anda perlu masukkan link blog KM7 ni dalam blog list anda jer...Blog list anda yang berada di paparan utama/side bar  blog anda,bukannya di ruangan-ruangan lain yer.Senang kan!

Sesiapa jer boleh join.Tak kisah anda blogger baru ker lama ker...Janji blog anda tu memaparkan isu-isu yang tidak bertentangan dengan undang-undang negara.hehe..(blog politik tak dilayan).Ok...kalau nak join sila tinggalkan link blog anda dalam kotak komen entri ni.Tarikh tutup bergantung kepada saya...bila-bila masa jer.

Ok...selamat bertukar link,semoga dunia blogging bertambah meriah.


13 comments:

trah zain said...

menggagahkan kaki u menaip... (kaki?taip?)ah, abaikan, pening2..

nak jugak.. yg km7 punya dah ada (^___^)
http://trahzain.blogspot.com/

p/s:
doakan kejayaan sy u exam...huhu

whitecappuccino said...

http://whitecappuccinol.blogspot.com/

Syuhada Salleh said...

nak jgk..

http://www.syuhadasalleh.my/

tq

Eca Dwinky Asha said...

www.ecadwinkyasha.com

semoga bukan sekadar di bloglist saja... :)

jaakechik said...

link jaa dah ada kat bloglist KM7... terima kasih ya... sama jugak di blog jaa... win2 situation!

krole said...

pergh! best ni...insyallah kalo ada kesempatan komfirm join~

krole said...

laaaa~ takyah wat entri rupenye...hihihi sory KM7 ni link krole...sory ya tersilap bce td~

http://krole-zone.blogspot.com

Angah said...

hye aslm,kami pun datang nak joint jugak,dah add pun....

Daddy Zuki said...

salam. thanks KM sbb blog sy dah ada di blog list demo...blog demo pun ada di blog list kawe. win-win situation....

shaiful zaidi said...

salam..nak join. dah letak link
http://lagunamerbok.blogspot.com/

KM7 said...

terima kasih semua....saya dah add.

Nazayiena said...

Terima kasih dah masukkan link blog saya dlm bloglist KM 7.

shidaR said...

blog shida dah ade..thanks KM7 :)