Tuesday, January 1, 2013

DVD Home Theater


Masa jalan-jalan kat kedai elektrik,ternampaklah set home theater ni.Mula-mula tu pandang-pandang jer,kemudian dengar-dengar pula.Akhirnya terus jatuh hati...maka saya pun angkutlah satu set.hehe..Boleh tahan juga bunyi set 1000w ni.Harganya?tak sampai pun RM2000.

Menonton DVD dengan set home theater ni barulah real sikit.Tambah lagi kalau ada set TV LED bersaiz besar.hmm macam kat mini pawagam pula jadinya.Tapi kat rumah saya belum beli lagi tv LED tu.Sekarang pakai tv LCD jer.Itupun dah ok.

Oklah...jom layan....

4 comments:

trah zain said...

perghh.. kalau mak saya beli u adik2 saya, memang tak adil, zaman kami tv bese2 je..hehe

krole said...

pergh! bulih tahan r km7...yer stuju sgt,kalo gne set home teater ni pergh! sound mmg superb~

Azie Namico said...

confirm layan nie....menonton pulak guna DVD...dia punya sound confirm gempak..hehehe

singgah sini...salam kenal

Sop Nama Saya said...

sop pakai home theater biasa sahaja
tu pun dah bagus utk menonton DVD.. :)