Monday, December 2, 2013

CPUV oh CPUV


Haaaa...tengoklah CPUV blog saya..kahkahkah..buat malu jer kan tayang kat sini.Takpelah sekadar luahan perasaan jer ni. Bukan apa akhir-akhir ni ramai blogger duk tayang CPUV yang melekat kat blog masing-masing. Tapi blog saya dah lebih setahun tak dapat CPUV setelah saya bertukar dari blogspot ke .com. Terakhir dapat Julai 2012. Untuk tahun 2013 tu macam nak tak nak jer bagi CPUV...tak sempat nak tengok terus dapat 0.01. Masa pakai domain blogspot dulu banyak juga dapat BE (sekarang CPUV).

Entahlah...tiket dah hantar kepada pakcik nuffnang. Nak buat camana kan..blog tak popular...Uniques sehari pun dalam 150-200+/- jer. Kadang-kadang jealous juga tengok blog orang update pun 2-3 hari sekali tapi masih dapat CPUV juga. Hmmm rezeki masing-masing lah kan. Cuma rasa macam tak berbaloi jer kalau kita duk mengadap blog buat entri dan blogwalking sehingga terabai perkara-perkara lain..tapi takde hasil yang dapat memberi semangat kepada diri sendiri.

Biarlah...bak kata seorang blogger tu...berblog ni kena bersabar...Sebab sabarlah lebih setahun tak dapat CPUV pun saya masih memasang iklan nuffnang tu. Ikutkan hati macam nak buang jer ruang iklan tu...buat menyemak jer..haha...jangan marah yer pakcik nuffnang!

Saya berblog ni pun kerana minat. Dapat bertukar-tukar fikiran dan mengenali blogger lain.Kalau nak buat duit dengan blog ni...hmmm rasanya saya belum mampu lagi...Terima kasih kepada yang membaca luahan hati  entri saya ni.Terima kasih kepada semua yang selalu melawat blog saya.Tanpa anda semua...tak bermakna sebarang penulisan saya. Selamat berblogging untuk semua.



9 comments:

acik idah said...

:D Ok laa tue... pernah gak merasa CPUV tu...

Idah... ermmm.. tumpang seronok tengok kawan2 punya jer laa... :D

Shaiful Zaidi said...

Alhamdulillah...rezeki jugak tu.

Normi Nieza said...

alhamdulillah..ada gak rzeki..yg pnting sabar..:)

Mohd Ghazali Abdullah said...

terima kasih...

Niesa said...

byk jugak CPUV tu..niesa pn jarang2 dapat.. :)

Mek Onie said...

sabar kunci utamanya ;)

Sukma Haron said...

kena selalu hantar tiket kat nuffnang.....

Acik Riotaro said...

ade jgk dr x dew...

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..KM7,

baca entry pasal nuffnang nie.. alhamdulilah syukur.. moga KM7 lebih bersemangat lagi lepas nie.

mselim3