expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 2, 2013

Blogger Update


Saya telah menyediakan satu ruangan BLOGGER UPDATE kat bawah blog ni...tengok jangan tak tengok.hehe.. Sebelum ni ruangan tu adalah Link Exchange 3. Kepada blog yang tersenarai dalam Link Exchange 3 sebelum ni jangan risau...link blog anda masih ada....cuma berubah tempat..ada dalam link exchange 1 dan 2 tu!

BLOGGER UPDATE...Saya akan isikan link blog yang saya rasa menarik untuk saya terjah ke blog mereka. Senang sikit nak blogwalking kan....Sebelum ni blogwalking guna link exchange 1& 2 jer... Jadi kepada mana-mana blog yang tersenarai nanti...tahniahlah...sebab blog anda akan dikunjungi oleh saya.Hehe.. macamlah VIP nak pergi...kah..kah.. Cuma berapa lama link tu berada di sana bergantung kepada saya...kalau dah bosan nanti...tukar link lain pula...Kejam tak?..Kalau nak kekal lama...masuk Link Exchange jer.

Sempena pembukaan BLOGGER UPDATE tu..(ada acara potong riben ker?).Hari ini saya nak jemput mana-mana blogger yang nak masukkan link mereka dalam ruangan tu..silakan...percuma jer...Anda perlu tinggalkan link blog anda dalam ruangan komen di bawah jer...Gerenti akan dimasukkan..Senang kan! Tak payah buat apa-apa entri..mahupun follow blog..Kalau nak follow..silakan..tak marah pun.

Tawaran ini akan berakhir jam 12 malam ini...Cepat-cepat....beritahu saudara -mara dan sahabat handai...hehe...

18 comments:

  1. hai!hai!nak!nak!haha..ni link niesa
    http://niesa-lovecrew.blogspot.com/ thank you km7

    ReplyDelete
  2. sy dah ada kat blogger exchange..:)

    ReplyDelete
  3. Normi...yer..saya selalu melawat blog anda :-)

    ReplyDelete
  4. Nak juga.

    http://zack-hoya.blogspot.com/

    Thanks Bro KM7

    ReplyDelete
  5. Hi syaz nak jugak hihi

    http://nursyazlia.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Muhehehehehe qila nk jugak boleh ke? :OOOOOO

    ReplyDelete


  7. heehehhe
    qila nak uncle!

    hohohoho


    http://qileh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Husna nak boleh x? ^_^ ni link blog Husna :

    http://nurhusnazul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Nak jugak http://www.eidashazana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. <------------ agak-agak diterima tak?

    http://letopkeypad.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. ok done...terima kasih semua.

    ReplyDelete
  12. terima kasih letak link blog saya~cikguzamrud

    ReplyDelete
  13. terima kasih letak link blog saya~cikguzamrud

    ReplyDelete
  14. Nak jugaa...! :D

    http://acikidah.blogspot.com/

    saya dah add url En. Ghazali di blog list saya.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan komen di blog KM7. Sila tinggalkan link blog anda untuk tukar link bloglist. Terima kasih, sila datang lagi.