Monday, December 2, 2013

Blogger Update


Saya telah menyediakan satu ruangan BLOGGER UPDATE kat bawah blog ni...tengok jangan tak tengok.hehe.. Sebelum ni ruangan tu adalah Link Exchange 3. Kepada blog yang tersenarai dalam Link Exchange 3 sebelum ni jangan risau...link blog anda masih ada....cuma berubah tempat..ada dalam link exchange 1 dan 2 tu!

BLOGGER UPDATE...Saya akan isikan link blog yang saya rasa menarik untuk saya terjah ke blog mereka. Senang sikit nak blogwalking kan....Sebelum ni blogwalking guna link exchange 1& 2 jer... Jadi kepada mana-mana blog yang tersenarai nanti...tahniahlah...sebab blog anda akan dikunjungi oleh saya.Hehe.. macamlah VIP nak pergi...kah..kah.. Cuma berapa lama link tu berada di sana bergantung kepada saya...kalau dah bosan nanti...tukar link lain pula...Kejam tak?..Kalau nak kekal lama...masuk Link Exchange jer.

Sempena pembukaan BLOGGER UPDATE tu..(ada acara potong riben ker?).Hari ini saya nak jemput mana-mana blogger yang nak masukkan link mereka dalam ruangan tu..silakan...percuma jer...Anda perlu tinggalkan link blog anda dalam ruangan komen di bawah jer...Gerenti akan dimasukkan..Senang kan! Tak payah buat apa-apa entri..mahupun follow blog..Kalau nak follow..silakan..tak marah pun.

Tawaran ini akan berakhir jam 12 malam ini...Cepat-cepat....beritahu saudara -mara dan sahabat handai...hehe...

18 comments:

Niesa said...

hai!hai!nak!nak!haha..ni link niesa
http://niesa-lovecrew.blogspot.com/ thank you km7

Mohd Ghazali Abdullah said...

tahniah..org pertama...hehe

Normi Nieza said...

sy dah ada kat blogger exchange..:)

Mohd Ghazali Abdullah said...

Normi...yer..saya selalu melawat blog anda :-)

Ahmad Zaki said...

Nak juga.

http://zack-hoya.blogspot.com/

Thanks Bro KM7

nur syazlia said...

Hi syaz nak jugak hihi

http://nursyazlia.blogspot.com

Mohd Ghazali Abdullah said...

ok..done

Akeyla Azmi said...

Muhehehehehe qila nk jugak boleh ke? :OOOOOO

Akeyla Azmi said...



heehehhe
qila nak uncle!

hohohoho


http://qileh.blogspot.com/

✿✿✿ husna_zulkepli ✿✿✿ said...

Husna nak boleh x? ^_^ ni link blog Husna :

http://nurhusnazul.blogspot.com/

Mohd Ghazali Abdullah said...

ok...done.

IdaShazana said...

Nak jugak http://www.eidashazana.blogspot.com/

Mek Onie said...

<------------ agak-agak diterima tak?

http://letopkeypad.blogspot.com

Mohd Ghazali Abdullah said...

ok done...terima kasih semua.

hijau zamrud said...

terima kasih letak link blog saya~cikguzamrud

hijau zamrud said...

terima kasih letak link blog saya~cikguzamrud

acik idah said...

Nak jugaa...! :D

http://acikidah.blogspot.com/

saya dah add url En. Ghazali di blog list saya.. :D

Ahmad Zaki said...

Thanks KM7 sebab linkkan. =)

ZH Blogger