Thursday, December 5, 2013

Free Gift Tupperware


Satu lagi koleksi free gift saya, iaitu tupperware Dutch Lady yang comel.hehe..Comel la sangat sebab dapat percuma kan! Untuk mendapatkan tupperware tu...macam biasala...kena beli air yogurt  tu dulu. 3 botol  yogurt Dutch Lady pelbagai perisa...

Masa ambil air ni saya tak perasan pula berapa harga . Tapi masa nak bayar di kaunter baru tengok kat skrin Rm 4.60 sebotol...eh..takde diskaun pula kalau beli 3 botol..Rupa-rupanya beli 3 botol tu dapat tupperware jer.Harga tetap sama.

Hari ni kat satu pasaraya lain....harga sebotol air tu RM 3.99 jer. Takde free gift pula kalau beli banyak. Hmmm campur tolak kali bahagi...free gift tu sebenarnya dah termasuk dalam harga barang..bukan betul-betul free gift. Takpe lah...sekurang-kurangnya dapat juga sesuatu kenangan free gift daripada Dutch Lady.

3 comments:

Normi Nieza said...

wah..cantik..:)

Nurul Faiz said...

pandai diorang ni mengaburi mata pembeli kan.

emmeraz said...

LAWAK..LA...SAYA INGIN DAPAT BEKAS BOHH...