Monday, July 21, 2014

Happy Birthday KM7


Hari ini 21 Julai 2014 adalah hari yang cukup bermakna buat saya. 

Sambutan ulangtahun kelahiran yang ke.....

"Selamat hari lahir @ happy birthday to me"

Terima kasih kepada semua yang wish my birthday.



Beberapa hari lepas, iaitu 16 Julai 2014 adalah hari lahir anak sulung saya, Imdad yang ke 9. Selamat hari lahir Imdad. Kami berdua berkongsi bulan kelahiran yang sama. Cuma beza beberapa hari saja. Majlis sambutan birthday Imdad akan dibuat selepas puasa ni, tengoklah hari raya ke berapa nanti. Kira dua dalam satu lah.. sambut raya dan sambut birthday.

Dua orang lagi anak saya berkongsi bulan kelahiran yang sama dengan isteri saya iaitu pada Disember nanti. Kalau nak jimat, sambutan boleh dibuat 2 kali jer setahun untuk satu keluarga iaitu bulan Julai dan Disember.hehe...

Sekali lagi saya merakamkan ucapan berbanyak terima kasih atas ingatan anda semua memberikan ucapan sempena hari lahir saya, sama ada melalui blog, facebook, whatsApp mahupun twitter.

Terima kasih buat saudara Nizal Mohammad yang menjadi orang pertama daripada rakan facebook yang wish my birthday.





5 comments:

sukiman said...

selamat menyambut hari raya utk km sekeluarga...

selamat menyambut ulang tahun kelahiran utk Imdad

Sentiasa Panas said...

Selamat Hari Lahir buat KM7. Semoga murah rezeki, panjang usia, sihat dan dimudahkan segala pekerjaan..

Fuza Musa said...

Selamat Hari Lahir KM7..yang ke berapa tu??

sukasukitulisblog said...

happy birthday =)

Aqilah Azmi said...

wahh happy birthday wiwiwi :D