Sunday, October 26, 2014

Pertima Annual Dinner 2014


Cerita malam tadi....PERTIMA Annual Dinner kat dewan sekolah. Kiranya  macam majlis untuk hilangkan stress seketika lah ni... dengan kelas pagi, petang dan malam untuk menghadapi SPM tak lama lagi. Dewan dihias indah, siap ada buaian kat pentas dan belon-belon beraneka warna.



Sebelum majlis bermula, tuan blog nak ambil gambar dulu lah yer.hehe..


Sudut untuk berselfie juga disediakan....


Tak lama lagi boleh say bye-bye to smkam...


Tu dia...posing habis...


Majlis makan-makan dimulakan dengan pertunjukan bunga api di padang sekolah.
Tayangan video juga menjadi acara selingan di dewan.


adegan yang jarang dapat dilihat...
cikgu-cikgu lelaki berselfie


Menu yang sedap...bihun goreng, sosej, lamb chop dan ayam bbq
Special sebab cikgu-cikgu duduk kat meja...ada waiter datang servis...terbaiklah!


sebahagian daripada guru perempuan yang datang memeriahkan majlis


fesyen terkini ker ni? ada nampak macam Wak Doyok? haha...


Good luck in SPM!


lain jer...kalau tak pakai uniform sekolah..


Tuan blog dan family yang datang ke majlis..
Terima kasih kerana jemput kami...


Sebahagian daripada koleksi foto


Tahniah kepada PERTIMA 14 atas dinner yang sedap, 
event yang simple, happening and memorable.
Semoga anda semua berjaya dalam SPM yang akan bermula 3 November ini..

2 comments:

Abe Kie said...

sedap tu mkn2.. kelab guru n staff sek sy nak buat jamuan tghari di tok aman bali resort nanti.

sukiman said...

wah bestnya...teringat jaman jadi cikgu...