Monday, January 11, 2016

Free Gift daripada ASTRO dah sampai


Barang free gift daripada ASTRO dah pun sampai. Ingatkan besar sangat, rupanya sebesar kotak pensil jer. Hehe... Apapun terima kasihlah.. besar kecil bukan ukuran, tapi tanda ingatan tu penting. Siap hantar guna GDeX lagi tu! Hadiah tu sempena mata terkumpul dalam Astro Circle hujung tahun lepas. Ada banyak hadiah tapi itu jer yang sempat saya pilih dengan jumlah point yang saya dapat.



The Squid Girl... Animax. Maka saya beri jer benda tu kepada anak perempuan buat koleksi.



Terima kasih ASTRO, hujung tahun 2016 nanti harap dapat hadiah lebih besar!


3 comments:

Aqilah Azmi said...

comel huhuhu

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Diya Hanun said...

heheee..budak perempuan suka lah benda ni..