Tuesday, April 19, 2016

Tok Mat Western,Grill


Satu lagi tempat makan best, Tok Mat Western,Grill terletak di Peringat, Kelantan. Ada banyak pilihan daging kambing, lembu, ayam dan pelbagai hidangan sampingan. Ketika kami ke sana tempohari, ada promosi buffet BBQ. Hanya RM 25 seorang bagi dewasa dan RM 15 seorang bagi kanak-kanak 5-12 tahun. Boleh makan sepuas hati! Tapi malam tu kami makan chicken chop grill sahaja. Harga makanan kat sini kira standard la kan... Sesuai juga kalau bawa keluarga atau rakan-rakan untuk menikmati makan malam.







Dekorasi dalamannya pun simple tetapi kemas. Cuma satu jer gangguan semasa kami makan tempohari, ada banyak serangga kecil berterbangan di lampu. Bimbang juga terjatuh ke dalam air minuman mahupun makanan. Mungkin malam tu jer kot. Hehe... Bagi yang berminat, bolehlah ke sana.....Selamat mencuba!



No comments: