Wednesday, July 3, 2019

Berhenti Menulis Blog sebab dapat Baby baharu


Assalamualaikum, lama benar rasanya tak update blog. Banyak sangat kekangannya. Hari ni saya gagahkan juga untuk update sedikit sebanyak. Cewahhhh... macamlah ada yang tertunggu-tunggu nak baca entri saya. 


Ni haaaa... selama beberapa bulan dulu saya baru dapat anak ke-4, Alhamdulillah sekarang lengkap 2 pasang, 2 lelaki dan 2 perempuan. Kelahiran puteri ke-4 ini pada awal bulan Januari yang lalu. Kami panggil Wiwi Widad.









Dah lama tak ada baby kecil ni, rasa lain macam pula. Hehe...
Maklumlah, abang kepada Wiwi ni dah berumur 8 tahun.





Sekarang dah masuk 6 bulan. Semoga Wiwi Widad sihat walafiat dan membesar sebagai anak solehah. Sebenarnya lama tak update entri blog ni bukan sibuk dengan baby ni saja, tapi saja tak ada mood. Hehe... sekarang kan zaman instagram. Ada lagi ker yang minat baca blog sekarang ni?

5 comments:

Amie said...

Tahniah dapat baby baru!
Selamat datang ke dunia si comel Wiwi Widad!

Cik Nor said...

alhamdulillah..tahniah cikgu dapat baby baru..:)

KM7 said...

Terima kasih Amie dan Cik Nor

MisDiarios said...

alhamdulillah tahniahh.. hihi.. jenjalan and follo #1520

nazayiena said...

Alhamdulillah...tahniah dpt bb baru.