Wednesday, June 22, 2011

Beg Mesra Alam Ribena

Beg merah Ribena
 Nampak tak beg mesra alam merah tu?
Kat bawah ni ada satu lagi yang berwarna purple.



Beg purple Ribena
 Camana nak dapatkan beg mesra alam tu?
Kena beli Ribena ni dulu.....
baru dapat free gift tu.

Inilah botol Ribena
 Satu jer free gift bagi sebotol Ribena 
 RM 12.90 untuk 1 liter

Beg Mesra Alam yang Cun
 Suka tengok beg ni masa belum dibuka
ada 2 beg sebab KM7 beli 2 botol...
anak-anak memang suka minum air ni.
Kat bawah ni pun free gift daripada Ribena
juga sedikit masa dulu.
Lepas ni kalau ada free gift lain
nak beli lagi buat koleksi.....

Free Gift Ribena juga

9 comments:

alif haris said...

wahahah comelnye beg .. free beli ribena eh ?hehe best2

Khairil said...

boleh bawa beg ni pergi shopping hari sabtu...haha jimat 20sen...

Cendana Kasih said...

comelnyer beg..peminat ribena yer...

makdara TERdiva said...

nak cari jugaklah!

so cute :)

Atiqah Wadiah said...

comelnyer beg ribena..dulu dh dpt dh beg kfc..hehe

KM7 said...

terima kasih kepada semua yang memberi komen di sini...

Terbelog said...

cute beg..ada jual ke FOC ni

zmah said...

Minuman berkhasiat.

hana nabihah said...

kite punye kaler purple !